[SPUNK] Apink (92) 眾Panda回歸 5/4迷你十回歸大發!

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
咁撚搞笑
佢最有興趣既整包同打機無乜人睇
多view 既vlog可能又無乜野拍/無乜興趣拍
其實好慘,南珠三餐咁勤力,好快就出左日本vlog
呢個係 YouTube定電視節目
YouTube 直播
個排佢地開得好密 有一次肥波話唔食雞唔完個live 我記得睇到勁夜好似差唔多第2日朝早
https://youtu.be/Cq0fLMHJN24

10分鐘左右,睇幾多次都笑有英字
李相燁x鄭恩地有望出演新劇《Genie,Earth》男女主角
演員李相燁和鄭恩地有望通過電視劇《Genie,Earth》與觀眾見面。
對此,李相燁、鄭恩地雙方的經紀公司相關人士表示:"接到提案後正在討論中。" 《Genie,Earth》講述了偶然因外星物質而獲得超能力的前任檢察官圭泰與試圖支配世界的邪惡勢力對抗的故事,是幻想愛情動作喜劇類型電視劇。
劇中李相燁將飾演現在是無業遊民的前任檢察官吳圭泰一角,與未知的存在進行溝通後,迎來了自暴自棄的人生反轉。 鄭恩地是特種部隊反恐部隊教官出身的派出所巡警劉藝珠,將幫助男主角一起拯救世界。 兩人將發揮怎樣的協同效應備受關注。
南珠間pr唔整字幕真係少癲…
有英字起碼多20k人睇
雖然食播唔洗字幕都刷到…
明明1thek(無記錯?)唔缺翻譯人手
Apink 個channel百幾萬訂 有啲片都可以唔過一萬views
南珠個channel打Kim nam joo 係搵唔到
嘩,大癲呀,地b係特種部隊反恐部隊派出所巡警
同李相燁拍應該好好笑
仲要科幻,今次仲唔係雷神拍marvel
期待新劇
唔怪之得呢排操得咁勁 咁係咪要剪短頭髮
客觀地講而家youtube競爭都好大
佢地又做到好似冇咩planning咁
好似普普普個channel
未有guest個節目之前 啲出片時間好唔穩定
類形又唔清晰 翻譯又唔係好夠
好難吸路人 fans想睇都好唔方便
明明自稱game queen但好似未見過佢殺人咁
View數唔高 睇佢食野 睇到自己都想食
扮工巴絲可以睇廣告賺心心了
米爆啦
好想快啲睇
一返到去已經食住早餐賺完
殺紅了眼
見夏榮咁樣對啲mouse 同keyboard 就覺得心痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞