[SPUNK] Apink (92) 眾Panda回歸 5/4迷你十回歸大發!

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
所以咁先係rm家人 基本上上去都唔係為宣傳
韓國時間12點 香港11點就可以睇
睇緊
原來咁㗎
返工好攰 遲啲再追post
搭車瞓陣先
KBS cut表演真係記一世 初瓏直播眼濕濕仲要同panda道歉睇到又嬲又心痛
未見過初瓏say goodbye都無就轉身走
普美又癲又得意
KBS近年頻頻示好都無用 永遠唔會原諒KBS
Hayoung醫我⋯⋯
個電台知衰都無用了
前面果條最可惜係無恩地 如果恩地嚟埋個廠唔洗錄
上條正啲,娜恩都癲埋喎
我都覺得上條普美癲啲正啲
呢條佢哋似做緊效果
前面個條有地B嘅話 南珠普美應該無咁癲
Boom boom boom Bomi mi da!
收左檔
本身應該交左比間pr公司打理
合約到期但見個channel無乜起色無做落去
Sad我記得之前已經轉過一次公司 都搞唔起不過講開又睇返佢哋youtube啲數據 其實肥波同珠女個channel 都冇想像中咁掂

普普普啲view數好跳脫 有guest就勁高views 其他日常vlog之類都係得幾萬views

南珠三餐諗住吃播就view數唔會差得去邊 但其實都係得幾萬views左右 仲要原來未夠十萬訂閱

會唔會係太多外國panda唔識韓文就冇撳入條片睇 淨係睇啲翻譯咗嘅片?肥波個數據真係好怪 80幾萬訂閱但係有啲片得三四萬view
肥波個channel初頭開果1,2年,拍條vlog都幾十萬嫁 只可以話睇既人熱情不再
邊有可能800幾k followers得2,30k views
有請嘉賓個食飯節目我覺得都係靠嘉賓吸views,我都好鍾意睇肥波入面尷尬笑
BTW apink同youtube好似無乜緣,上年有贊助搵初瓏拍片介紹生活用品,得幾k views咋
冇得再睇佢拎正牌打機
仲記得有一集佢玩pubg周街問人係咪panda
答唔係仲要殺咗佢
Hayoung:
其實我覺得呢個都好大嘅因素
隊友都照殺
依集真係cls 一聽到隊友唔鍾意Apink即刻quit game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞