17-18學年 TOP UP, SF, 非八大專區 4

669 回覆
5 Like 2 Dislike
求大家幫我填問卷!
小弟而家搵緊大學生做對象, 5分鐘左右就搞掂架啦

http://goo.gl/EdpWKv

先貼10張為敬, 如果有一個問卷回應加一張J圖
有拖冇欠 但我要時間up

thanks!

[/quote]

西童
求大家幫我填問卷!
小弟而家搵緊大學生做對象, 5分鐘左右就搞掂架啦

http://goo.gl/EdpWKv

先貼10張為敬, 如果有一個問卷回應加一張J圖
有拖冇欠 但我要時間up

thanks!

[/quote]
俾女冇用喎
有冇City scope year1 既朋友
咪再copy個段野啦
仲以為有新消息
條友仲要周圍貼
等我仲以為有啲咩事
做完問卷講番聲做完就算 咪撚再quote圖
LM
有無人嚟緊讀Speed嘅Public Admin
啲圖好煩
想問ou 既media year3值唔值得讀?之前有讀media gpa亦都過3

同埋除左個三萬蚊之外 有冇可能係可以資助晒全部學費? 唔該晒
想問ou 既media year3值唔值得讀?之前有讀media gpa亦都過3

同埋除左個三萬蚊之外 有冇可能係可以資助晒全部學費? 唔該晒

好過無得讀

好過無得讀

點有可能資助哂全部學費,ugc都唔可以啦
Ive 測量升sf要幾多Gpa?

有冇話邊個major?
個人認為media讀完個degree就可以拎住佢方便啲轉工
不過呢科有冇實習我就唔係好知 讀緊嘅可以入黎講下

你叻仔攞到獎學金 / grant到嘅話 咪可以唔洗交學費
不過我識得人喺裡面讀 啲獎學金唔易攞
Ive 測量升sf要幾多Gpa?

好過無得讀

點有可能資助哂全部學費,ugc都唔可以啦

屋企窮到一個點就可以
想問下in 完ou 唔係收或者唔收都會寄通知書?
等左十幾日都冇動靜
等左十幾日都冇動靜

無機掛可能
抑或 廿
等左十幾日都冇動靜

無機掛可能
抑或 廿

抑或department收足人
想留d士啤補位
等左十幾日都冇動靜

無機掛可能
抑或 廿

想留d士啤補位

等左十幾日都冇動靜

無機掛可能
抑或 廿

想留d士啤補位

等左十幾日都冇動靜

無機掛可能
抑或 廿

想留d士啤補位

等左十幾日都冇動靜

無機掛可能
抑或 廿

想留d士啤補位

2個星期前in, comupter eng
網上睇offered,3號前要交3萬幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞