17-18學年 TOP UP, SF, 非八大專區 4

669 回覆
5 Like 2 Dislike
無offer嘅手足唔好氣餒 gap一gap過排再報過nonjupas

利申 HKCC 乞衣社J3.45 下年見
見到東華ot喺2018/19學年入左SSSDP 咁當我今年入學,year2果陣係咪都會獲得SSSDP計劃嘅資助?
見到東華ot喺2018/19學年入左SSSDP 咁當我今年入學,year2果陣係咪都會獲得SSSDP計劃嘅資助?

咁多位巴打
我嚟緊想報hrm
我讀緊酒店系HD
入面有商科讀,有hrm
我想問咁樣報唔報到hrm sf top up?

cie有 不過啲商科好柒個名分得出topup bba變bca

唔該巴打先
我知有 不過我想知我報唔報得
我讀酒店系HD
有涉及商科
咁多位巴打
我嚟緊想報hrm
我讀緊酒店系HD
入面有商科讀,有hrm

cie有 不過啲商科好柒個名分得出topup bba變bca

唔該巴打先
我讀酒店系HD
有涉及商科

BU Bcom acct
speed BBA acct
恒大acct
排既話點排好
P.S.攞開full grant既窮丁,想問下BU同speed既學費grant係咪應該唔多做
BU Bcom acct
speed BBA acct
恒大acct
排既話點排好
P.S.攞開full grant既窮丁,想問下BU同speed既學費grant係咪應該唔
咁多位巴打
我嚟緊想報hrm
我讀緊酒店系HD
入面有商科讀,有hrm

唔該巴打先
我讀酒店系HD
有涉及商科

咁應該點好
咁多位巴打
我嚟緊想報hrm
我讀緊酒店系HD
入面有商科讀,有hrm

唔該巴打先
我讀酒店系HD
有涉及商科

咁應該點好

想做酒店如果唔係入到poly酒管既話
直接出黎做算啦
反正到你讀完出黎都係同個無讀既一樣做同一職位做起
你升又唔會快過佢喎
都係個句 想做酒店洗鬼讀咩 你又唔係一開波aims經理級
asso year 2入edu self finance係唔係可以入year 2?
asso year 2入edu self finance係唔係可以入year 2?

睇科
想問用speed yr1 gpa 報 non jupas 博返入8大難唔難?
利申: 科目係related
想問下speed今年個mech ft係新開既定係點

Yes
Btw發夢同師兄傾計知道好易報得翻
新post

18-19學年 TOP UP SF 非八大專區 (1)
https://lihkg.com/thread/508032/page/1?ref=ios
有無讀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞