[SPUNK] Apink (91) 5/4迷你十回歸大發!

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
死啦,好耐冇用過,睇黎係轉左app去star planet
我自膠
集合panda既力量
The show 應該轉咗去star planet
問清楚計唔計銷售先
Lm
我都唔知 可能真係兩個投票嚟
佢話star planet個個冠軍叫相對易搶
叫我開定幾個帳號日日睇廣告儲定分
好似話過會計🤔
應該師姐岩,the show投票轉左Star planet,
好彩提一提我教錯左
大家用star planet睇廣告啦

係咪應該係到睇廣告 儲心心投票?
新po留名
演唱會後遺症D-4 把聲仲係好沙
我係呢到睇呀
都係儲心心?好似開戶佢就送左100個
係呀
儲心心
我都啱啱開户
睇完10個廣告
而家有150個心心
加油!
預到時要至少500個心 應該輕鬆啦
啱啱搞掂曬訂碟啲嘢
第一次課曬成set 仲要加多set兔仔卡
貴但係值得 之前雖然都會買碟支持 但無咁癲
睇黎後遺症仲係好嚴重
好開心見到我哋啲po推得咁快見到有唔少新飯好欣慰推薦下啲綜藝俾新飯睇

Apink news/ Showtime/ Apinkation 好多巴打都提過就唔介紹啦

Apink 家族的誔生 > 內容係臨時養兩隻有啲情緒問題嘅狗狗 好推薦大家睇!非常感動 會對like a dream首歌有新嘅理解

Extreme Adventure/ Put your hands up/ Everybody ready // idol tour > 頭3個係vlive 最後嗰個係youtube 1thek短短地嘅團綜 好啱搭車嗰陣輕鬆睇下

X-pink/ racing star > 都係vlive短短地嘅綜藝 有時間就睇下啦 我覺得冇上面嗰啲咁重要同必睇
推po推得咁快 好感動
真係好耐無嚟留言
睇完演唱會 後遺症真係好嚴重
可唔可以快d再嚟香港
申請多幾個帳號投票
500個心心起票投票?
愈多愈好 實日日睇
weekly idol
idol room
預投5個心一票 可以無限投
the show當日直播投票100個一票 每人最多5票

一定越多越好

Candy就係今年fansong
好失落
完場個感覺真係完全唔夠喉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞