[SPUNK] Apink (91) 5/4迷你十回歸大發!

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
無暇巴啲相通常普美都blur blur 地
唔知佢有無食過港式鳳爪呢
有中字就可以睇下
宜家睇緊 Apink news
一出道嘅南珠成個屋邨MK妹咁
同埋硬係覺得牛奶個人有啲負面
今次希望可以上yoo quiz同jae jae, 出差15夜都好。等佢地坐喺度講下玩下
愈大愈有魅力
出差15夜係咪成間公司嘅人都去
諗起師妹weeekly 直頭係步緊Apink後塵
又係正規仆直 又係退咗一個成員 仲要隔咗年幾都未回歸 希望佢哋好似nonono 咁 嚟緊嗰首歌彈返起
如果唔係得Apink一隊仲可以賺錢
Victon 除左有人醉駕之外點解又無晒聲氣,明明我之前選完101之後好似勁返
好難唔鍾意肥波
最紅嗰個入咗伍(?)
然後404紅利淨係食到一半
然後仲要合併埋之後多左the boyz 班MK仔
Victon 應該就嚟七年 真係凶多吉少
你係邊到睇
岩岩睇番moment最後一次副歌蝦翁忍喊忍到整左啲好搞笑嘅表情出黎
岩岩睇番moment最後一次副歌蝦翁忍喊忍到整左啲好搞笑嘅表情出黎
可惜上次10週年趕唔切買 一直想買件衫遮下後面成日驚太光影響到隔離啲人拍片
我見旋拍都有 不過都係會去信和睇下先
睇番mymy 初一位哭左
一個走左, 成隊野散撚曬咁, 有香港Show都無人知, 真係玩撚完........D過曬去Black Pink到了.
邊到見到散晒?香港show好多新聞都有報
作為一個死老鬼
當身邊飯開既人都轉曬去後生妹妹團度既時候
我Pink仍然係我既最愛
我是Panda我自豪
youtube bilibili都有
Apink團魂係世一其他團真係俾唔到呢種感覺
Apink世一雖然有時好花心會睇下其他團,但兜兜轉轉都係會返返去Apink到
最愛仍然是Apink
Apink越大越靚
個show你唔知定無人知 佢地五個仲好團結喎 12年老團過左全盛期 少左fans都無可厚非 仲要因為疫情成5年冇見搞到好多fans熱情減退左 今次Con都可以差唔多坐爆兩日個場其實都好好 仲要喚醒左好多舊panda同吸到新飯

同blackpink比冇得比啦 人地YG大公司咁多資源 傳銷實勁架 Apink係相反養返IST轉頭 中細型公司走到今時今日真係唔容易啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞