[MMORPG]阿爾比恩 Albion Online East:亞服公測火熱進行 日日在線兩萬人 香港最快[3]

1001 回覆
7 Like 10 Dislike
原來平時成日偷襲我d大劍撚就係斷水劍
一沖過黎就切豆腐咁款
有咩野可以剋到佢?
唔係話自由度好大既咩 開荒用開斧頭要重新練過
聽講士兵頭招檔技可破
喱個佢寫擋得1.75秒,斷水劍減抗6秒,
即係要擋到佢出秒果一下先得?
想問faction flag有乜用
同埋點開 同地圖上面據點旗仔有冇關係
聽講 我新手 等GM答
斷水劍E技你無擋,佢秒到你係佢著好高IP,你4.1裝
3月活動係咪做唔切了我得一半進度
掛旗可以賺陣營點,各主城都有個npc開,開左見到敵方陣營會直接紅名
得兩日,好難,期待四月吧

sosad 當無咗100萬。
而家都係採集賺錢,升得幾慢
到底單刷型玩家刷邊度最化算又搵到多錢?最好安全
我差20萬,我都放棄左
真係做唔切
佢每日拎50k使唔使高級會員?
照去黑區迷霧,日日都比人殺
但升得快
唔會跌野跌到窮?
採集上到T6,收入先開始叫明顯
隻game課高級會員仲會自動訂閱 ,比著第隻game咁做我一定唔會玩
T6係指著到T5裝採T6野
定係
著到T6裝採T7?

去紅區定黑區採好?

一死就total loss 啲採集裝又貴 好似都大風險
岩岩買左個人島 但點先起到野 宜家個島咩都無
打開H制

玩左10日 採集仔小小心得
要搵錢起碼要有T5去採T6野
但係主要收入唔係T6 而係T6地區有D地方可以有16%附魔 入面有好多.1.2.3既T5料採
我依家係主礦副棉 一日走2.5至3個鐘 就大約6成牛牛負重
紅區走佬 首先你隻牛一定要向你隔離 同埋唔好貪心想採埋呢舊先走 見到有紅名向MON出現就好即刻上車走 長期MON住個地區有無紅名增加
我着採集仔裝 頭用解CC 身用隱型 腳用短暫加負重同加速
起碼我由星期一到依家日日採3個鐘都試過死
請問入迷霧採集 多數都會全套採集裝?
會快好多?
騎鹿好啲
T4就平啲T6就貴啲
不過啱啱開ser冇耐都唔知有冇T6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞