[MMORPG]阿爾比恩 Albion Online East:亞服公測火熱進行 日日在線兩萬人 香港最快[3]

1001 回覆
7 Like 10 Dislike
亞服難d
loot同物價暫時都好大分別
今日solo左幾個5-6級黑區dungeon,雖然高收入但無鬼佬片講咁多。係咪nerf左solo dungeon的value?同埋d dungeon最多得兩層(仲要得一個),其他全部一層係咩玩法
係咪應該去更高級dungeon,目前ip 890打六級都遊刃有餘
黃區死咗唔會
係,高tier 較值錢啲
鍾意玩呢把都好起手
版本一樣,同步的
可去T7
但依家打綠洞不嬲窮
FYI
剝皮練到T7 淨係覺得最難練同最危險
目前都唔覺邊到有乜特別賺錢
人地冇練剝皮一樣都打到啲野獸bb

今日差啲係紅區迷霧比人殺
打打下野獸有人行過嚟
差啲比隻怪A斷我上馬走佬

當初走去練其他採集嘅話
宜家分分鐘已經上到T8 隨時仲好搵
同埋起碼一定安全過剝皮先
十五分鐘冇左三次裝 加埋四球野
一做完新手教學就好迷惘 而家整緊學徒工具諗住慢慢升裝算
本身想玩18弓起手
但原來幾個禮拜前改左 廢左好多
所以諗住玩拳套
如果拳套應該揀邊個城同升咩採集最好?
即係藍洞會好好多?黃洞會畀人入侵有d驚,係咪黑區黃洞豐富過黃區黃洞
已經放棄練採集添,前日練咗6個鐘先得t5剝皮,仲要我已經係霸住塊不停spawn7-8隻(3個係.1)蟋蟀的肥地瘋狂刷。我都想刷高d lv(t6)的皮,去左紅區,但屌咩d高級皮spawn得勁撚慢,你又冇可能企一個地方等佢spawn(成堆紅名gangster),打緊隻怪仔遇到2個紅名或以上你真係係咁先。你如果玩其他一見到人上馬已經冇咩事。所以剝皮真係伏黎,就算玩採集,玩其他升更快。
但宜家我寧願去黑區刷副本算,計落仲安全過紅區剝皮
樓主應該好欣慰推左咁多年開始多人玩
好撚憎個新手任務,呢隻game就係玩openworld做咩都得。建議去大城睇下自己想買咩裝備,有慾望就會想賺錢跟住就會發現唔同類型想做的事。打副本賺錢、採集、貿易、殺人、陣營戰、競技場乜都得
偷偷頭勁在打團?
我發覺自己整裝都好 採集又要一齊升
新嗰活動 復活節免蛋去邊度搵?官網介紹都唔清楚
平時D地圖 迷霧個D無
藍洞要5人打,有坦補
黑區黃洞當然會豐富啲,因為死咗會掉裝風險
拳套咩城都得
睇你想採咩揀城
亞服就是主打香港人玩
復活蛋係咪一定要同人爭箱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞