Lego 討論區(19)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
有時d贈品仲精緻過賣果d,例如30435,城堡仔好cute
有冇巴打去過名古屋個LEGOLAND?

值唔值得入去行下?
上個月先拎左件補件但收到時都係戀戀地
估會係monorail
特登去就唔好, 經過就可以玩下, 不過都係小童向

可以去yt 睇人地介紹vlog
上個月去完
講真入去行下係唔錯 但好似我揸2個鐘車去就唔建議
入面其實唔多機動遊戲玩 都係行個factory tour 同玩2-3 個景點
如果順路既就建議行下
其實最好睇/玩嘅係邊個?
準備去日本掃Lego 呀?
個factory tour多唔多野睇?

入面買Lego有冇平/特別版Lego?
最好玩係個騎士個過山車 幾刺激
最好玩有2 part 佢入面有一個observation deck 係會升上去個種 睇晒成個legoland
第2就會係佢mini land 個part 啲野整得幾靚
Factory tour 都幾多野睇 睇左條片先 之後有個工廠望下
利申 唔識日文完全唔知佢up what
行完仲有粒exclusive printed brick 拎

入面買Lego 計返滙率的確係平過香港Lego certified store 少少
特別野都有既 legoland exclusive set 個啲 雖然carosuell 都有得賣 同埋有啲手信買下 曲奇個啲
Btw 佢個Lego land 膠袋真係好靚
細個買過modular building
同儲下超級英雄人仔
近排入返坑 買咗10297
想問仲有咩building/creator set推薦
日本成日去架啦

講真買LEGO 全世界計香港係最平個D地方

日本只有炒起既SETS 先有可能平過HK
非常同意!日本outlet 啲Lego 都貴,香港真係最平
準備下次關西兜路去下
諗住食佢yen平同免稅
不過真心油麻地個價已經平絕世界
之前預訂,今日放工去拿
$1400唔知貴左定平左

先買先享受,遲買可能平幾舊
Sweetymagic (easytrade18)平多2蚊 上佢price.com 網店買

有時間又要開工了
SHARE下架上邊個D LEGO
巴打玩船有米喎
其實仲有另一個架放lego display
左正角是外國moc設計,靚過lego
SHARE 埋

呢到都冇乜人肯SHARE 自己D LEGO圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞