=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第64回:≠ME 6單(已入黑洞)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
好過maika既, 佢連二次元相關既job都無
仲要做埋女優….
女優? DETAIL?
殭屍
套野垃圾到佢未出場已經棄左
其實佢把聲幾岩配音,有睇佢配動物朋友個集
希望遲下有野搵佢配,順手俾佢同呀水合演下
武道館我來了
仲有Last Idol同青春高校3年B組,𣎴過都係電視台番組出嚟有局限性,紅唔起都冇辦法
但感覺maika都諗通左了,feel到越黎越享受做idol
btw如果可以同水瀬いのり合作
我驚佢喊到收唔到聲
ching準備飛睇con? 好rich
飛,已請假
可以既直接同神合作啦
記得條佐佐木舞香100問 問佢想做咩
佢答本秒想像聲優似睇化咗紅塵

Btw off 1 off topic
有類似既situation 早個星期有個聲優好鐘意娜碳 佢做緊個節目啲staff搵咁娜碳錄條聲俾佢 個聲優爆喊咗幾分鐘
未必駛合作 好似之前搵鈴木愛理咁 イコノイジョイch搵呀水做一做嘉賓/玩ドッキリ應該都神回
629 630?啲機票好貴觀望多陣希望會平啲
你搭咩航空公司先
+2 去程回程都係$600渣wo
咁我7月30去睇三團fes咪天價
可能佢ban左廉航呢個選項
都正常既,如果maika真係做左聲優
一定無而家咁紅,嘗試唔到咁多job
其次亦唔會遇到=LOVE既隊友

都岩既,希望youtube搵集挑戰動漫配音
然後請水瀨黎,比個驚喜maika+野口
舞香有做過100問?
YouTube唔見有嘅
風蟹一齊訓個段片得咁短,我覺得唔得囉
https://twitter.com/ikonoijoych/status/1642817967766528000
Momo C 嗰首 making 意外地多蟹鏡頭
比晒全條片時間你好唔好
咁不如炒晒另外十個人而家已經搞頭十幾分鐘唔使睇
支持用UR個10分鐘黎換
≒JOY呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞