=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第64回:≠ME 6單(已入黑洞)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
大谷淨係做fans同mb生意,應該已經賺到笑
樹b都話自己屋企有10幾件(但無點著)
是日精選下午茶
巴打咁你上次萌子最後留左咩comment
終於有修正版 琴日聲畫唔夾

詩醬お誕生日おめでとう
好大路個D,香港粉,上次shine post好正,下次live一定黎個D聽到句講二部もありがとう有種莫名感動
聽到有另一個港粉,但好似無寫comment,唔知個位手足有無上呢個PO
好有小動物感好想呵護牙詩
莉子個feel真係好女強人
似外國個d會健身,勁有自我既女仔

有D無寫comment真係可惜,寫句i love you都好

BTW好似有飯留comment係同我結婚
山羊座啲女仔係咁架,傳統,工作狂,又守得秘密,同過高質又靚女既山羊女拍拖就會明
補充一點,我講既山羊係一月八號左右之後既山羊,之前中國歷法子月既山羊會比較似人馬座,鍾意蒲,一月八號之後,丑月既山羊座至水瓶座,傳統,工作狂,守得秘密,有紀律,忍耐力極強,對普通朋友可以好假,情緒極度穩定(對情人唔穩定),極度實際,對情人先會有不切實際既幻想力,作為老闆,請呢個月出世既人打工一流,係工作能力極差,極穩定同埋比較有禮貌既員工,唔極相處,如果佢同得你反面,一係本身大家撈亂骨頭,一係就你自己應該有幾大問題

丑月代表人物:高松瞳,佐佐木舞香,大場花菜?(呢個唔肯定係唔係),藤沢莉子,天野香乃愛,唔記得me團既美玲係唔係
禾剩係見到隱性大...
指原搞女團真係好鍾意瀨尿牛丸,乜野原素都有,炒埋一碟,每個團總會搵返一兩件有睇頭既撐住個場
唉我都專登唔講….
睇佢個樣,應該都係唔怕水著既人
分析得好似好勁咁,但你d代表人物完全唔同性格wo
maika幾中 佢對住我好唔穩定.
因為做情人,娜糖,愛弓,大谷,淫風,野口好玩啲
原來打錯字,係工作能力極佳,唔難相處
牙詩好打耳,想俾錢佢駛
我剩係聽到有蟹手足作詩
作詩

你試下同蟹講同我結婚睇下有咩反應囉瞳美一定係話いいよ,風會um然後無視
支持你課金!!
放心,萌子最鐘意詩醬,唔算出軌
我覺得我需要盡快學會游泳了
為什麼呀?
因為我將要墜入愛河了😭

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞