美股認真討論區 MMMCXCV

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
一早叫大家躺平

扮乜有上進
唔好咁啦師兄
飯餐可以食加大餐
話畀你知幾時跌撚完
就係當enrrgy industry 都要炒人嘅時候.
懺悔大會正式開始
經過咗10年
商品能源嘅企業係最明白咩叫risk management,

pe, saas, growth, mega, bank 全部都係玩緊easy mode

如果玩 hard mode 10年嗰個能源商品巨企都頂唔撚住

= last one surrender

then we can btfd
Nvidia:加密貨幣對社會冇貢獻
技術總監指 ChatGPT 更有價值
Gatsby believed in the green light, the orgastic future that year by year recedes before us. It eluded us then, but that's no matter--tomorrow we will run faster, stretch out our arms farther.... And one fine morning-- So we beat on, boats against the current, borne back ceaselessly into the past

出面大船係咪返到家鄉
牙忘隻si so scam
有無整返500股大賭下
賭Mu好過
你買大定細
大g依期成日做社工
唔買
搞咁系多野不如allin gme等ss
因為太多傻熊輸到懷疑人生
me 用親身係指教導人
社會險惡, 基金佬,KOL全都是騙人的even 討論區吹水個傻佬.
講咁多曬口水,又唔係為左賺彼床,me都少左上黎9up
人地JPC 幫左唔知幾多人財自
見自己、見天地、見眾生
賺得比披床多
牙g講完自己有無笑
我 要多得自己 更加多謝你 你將我磨成利器
有無諗過幾張黑絲圖,加紙倉都可以月入8萬
認真BTI 個息真係吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞