hololive入面邊條女最正

135 回覆
16 Like 241 Dislike
因為太多都好撚淫,所以樓主揀十個出嚟。

我認為死神排第十,首先係粉紅色頭髮已經贏一半。(粉毛切開都係黑
不過呢個唔係主要原因,而係因為佢把聲真係好撚勁。麻甩又得,性感又可以。無得輸…

佢鍾意飲酒即係容易失禁,啲尿一定好壓,好大陣味。MORI SAMAAAA! 你真係世十!!!

咁撚男仔頭性格一定好好砌。
証明正
9. Pekora (兔田)

平時咁撚嘈?咁撚癲?
好!我就癲過你!

咁細隻一定好易抱起身,佢肛門一定好細個窿。但聽佢平時咁懶,一定唔剃毛,一定好多陰毛肛毛。加上佢一定痾完屎一定hea抹

唔使講,一定好臭好污糟,石屎森林咁。

一定晚晚屌到隻白痴兔狂叫…

你係咪唔會對住人妻AV打飛機
Cls
Wtf
8. 華生

咁鍾意做偵探?

我就同你講唔好睇少呢個職位,當偵探係遊戲?人哋係搵命博架…
為咗懲罰你,我晚晚就用放大鏡觀察你陰道嘅動靜同24小時望住你排便。
搞到你一定會怕羞死墮落變我私家母豬性奴。

我一定會追蹤你嘅性需要直到永遠。(你隻臭黑絲一定唔可以換,一定要著足一世,臭撚到仆街。你係味妻性奴)

我好想灌爆你湯,同埋奶爆你啲腳泥屎。

7. 大胸鴨(更科瑠夏)

佢呢啲TB一定日撚日放濕屁,我一定會用龜頭筆起佢自己啲屎餵佢食,再迫佢同我打茄輪。(唔凖吞,要感受下啲惡臭氣味)

晚晚都可以食屎
6. Mumei (無名)

一個字,溝到佢就可以同kroniiiiiiiiiiiii 3P

佢一定成身好好攬,自動追撚含
船長
你估下有冇
買一送一抵買
CLS post
呢個真係得一屌二
樓豬精神病
樓主打緊飛機
5. 團長

淨係對波已經可以玩一世,當佢鷄咁屌。狂內射中出佢再飲佢啲淫賤母乳。再迫佢唔可以走音,一路比我屌
如果大咗肚就叫佢親手打死自己親生骨肉(叫得團長一定要有騎士道精神,有犧牲覺悟)再比我屌(因為避孕藥易肥)所以唔想佢食。

4. 茂神

比面你咪叫你麵包狗,唔比面當你狗咁屌咋

作為性母狗一流

3. 白上吹雪

https://youtu.be/Tmmh0K23W4s

佢應該會係咁咇啲好小型嘅白色屎出嚟

之後一路un un un
真係癡鳩線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞