[I]Puzzle&Dragons前玩家貼圖區[145]

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
呢幾個月都好似無aaa大作 點過人生

問寵物G拎丁圖用住先

打DQ11

晚晚同鐵丁格劍 好充實
想油地定油你啊
我愛閃光
馬強想出番黎
有無手足g持
馬強想出番黎
有無手足g持

馬強想出番黎
有無手足g持

孖車未
我愛閃光

見人話恩地站出左email
我愛閃光

我果張呢
我愛閃光

中左啦
我愛閃光

我果張呢

問娜恩攞
我愛閃光

中左啦

3人行
我愛閃光

中左啦

3人行

必有HEHE
我愛閃光

中左啦

3人行

冇三人行 我同個fd睇
你地兩個自己hehe
我愛閃光

中左啦

3人行

冇三人行 我同個fd睇
你地兩個自己hehe

4個hehehehe
我愛閃光

中左啦

3人行

冇三人行 我同個fd睇
你地兩個自己hehe

4個hehehehe

我都係同fd睇 不過肯定唔係連座架啦 實分開 btw 羽田g聽日記得入數
我愛閃光

中左啦

3人行

冇三人行 我同個fd睇
你地兩個自己hehe

4個hehehehe

我都係同fd睇 不過肯定唔係連座架啦 實分開 btw 羽田g聽日記得入數

聽朝落去入
我愛tszyin

佢換左比我
我愛tszyin

佢換左比我

佢比我屠到潛左水
我愛tszyin

佢換左比我

佢比我屠到潛左水

我又想屠
我愛tszyin

佢換左比我

佢比我屠到潛左水

我又想屠

幫少佐買埋
要射爆佢菊門
琴日我去左我暗戀左三年既男神屋企玩(同佢本身好熟)
最後我因為玩到好晏,所以留左係佢屋企瞓
咁岩佢爸爸媽媽都出左差,所以佢屋企得番我同佢

佢:你今晚同我同房瞓好冇
我:唔好啦我瞓地下(面紅ing)
佢:同我同床瞓咪得囉,同你E個學霸一齊瞓出年會考得好D

--我地兩個瞓左上張床之後--

我:我瞓唔著...
佢:咁我講都市傳說比你聽😂
我:唔好啦我驚
佢:咁我攬住你嚟瞓你咪唔驚囉(已經攬住左我)
我:嗯...(已經紅都面曬)
佢:做咩呀你紅都面曬啦...你暗戀我呀(講笑mode)
我:其實我真係暗戀緊你(超認真mode)
佢:你唔好玩啦
我:其實我鐘意左你三年啦...由我地F.2同班開始去到我地今年升F.5...
佢:係咩...(跟住佢無啦啦kiss左我一下)

我地兩個係張床上面kiss左好耐,最尾我地兩個係互相攬住既情況之下瞓著左。之後有一日補課,佢竟然同左全班宣布我地兩個拍緊拖。
雖然全班同埋我地既老師都唔介意我地兩個拍拖,但係而家我一但唔係同佢一齊,就會比人問""你男朋友呢?去左邊?"",令到我好困擾...所以我想問下大家,我應該點樣做...

PS:係呀上面果堆野係寫比會長睇
PS2:雖然我好鐘意FF但係今次係真既
PS3:我同佢都係男
琴日我去左我暗戀左三年既男神屋企玩(同佢本身好熟)
最後我因為玩到好晏,所以留左係佢屋企瞓
咁岩佢爸爸媽媽都出左差,所以佢屋企得番我同佢

佢:你今晚同我同房瞓好冇
我:唔好啦我瞓地下(面紅ing)
佢:同我同床瞓咪得囉,同你E個學霸一齊瞓出年會考得好D

--我地兩個瞓左上張床之後--

我:我瞓唔著...
佢:咁我講都市傳說比你聽😂
我:唔好啦我驚
佢:咁我攬住你嚟瞓你咪唔驚囉(已經攬住左我)
我:嗯...(已經紅都面曬)
佢:做咩呀你紅都面曬啦...你暗戀我呀(講笑mode)
我:其實我真係暗戀緊你(超認真mode)
佢:你唔好玩啦
我:其實我鐘意左你三年啦...由我地F.2同班開始去到我地今年升F.5...
佢:係咩...(跟住佢無啦啦kiss左我一下)

我地兩個係張床上面kiss左好耐,最尾我地兩個係互相攬住既情況之下瞓著左。之後有一日補課,佢竟然同左全班宣布我地兩個拍緊拖。
雖然全班同埋我地既老師都唔介意我地兩個拍拖,但係而家我一但唔係同佢一齊,就會比人問""你男朋友呢?去左邊?"",令到我好困擾...所以我想問下大家,我應該點樣做...

PS:係呀上面果堆野係寫比會長睇
PS2:雖然我好鐘意FF但係今次係真既
PS3:我同佢都係男

好撚浪漫
睇第一句就知gay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞