[I]Puzzle&Dragons前玩家貼圖區[145]

1001 回覆
1 Like 2 Dislike

哥斯拉 EVA

死老宅見到個名就頭痛

「NERV 對G專用决戰兵器 紫龍 試作初號機改」
又G 又紫龍 又初號機

仲要係Metal Gear 個新川洋司做設定,唔怪得成部Metal Gear咁

好型

冇💰 得個👀字

有無諗過番多份工🤔

我2月個次已經話唔介意買黃牛
冇人陪真係唔想自己睇live 係外地睇另計

你尋晚/今朝問我都仲可以禁多張1880
然後你可以搵cwcching

閃光個張已經留左比我 唔好打佢主意

其實就實有辦法
有冇強龍企?

其實就實有辦法

仲有?
羽田雞買埋我張飛未
羽田雞買埋我張飛未

我請你睇 睇完直落包1q ok?
1q題:羽狗,張飛,劉備,關羽一齊去睇apink,點解最尾羽狗無得睇?
羽田雞買埋我張飛未

我請你睇 睇完直落包1q ok?

我插你
咁ok呀
1q題:羽狗,張飛,劉備,關羽一齊去睇apink,點解最尾羽狗無得睇?

因為要照顧你隻G囉
唔好怪寵物g啦 其實佢仲係小學生黎
我係佢表哥 唔係好親個隻
佢有少少低智個d唔好講啦
佢讀特殊學校個d都無謂提
不過大家放過佢啦 佢仲係讀緊小三
佢老豆老母都好辛苦 要照顧佢
佢細細個已經食雞唔食雞皮 食橙食埋橙皮
我代佢係呢度向大家道歉一聲

你弱智?

好波
我係寵物g表姐 都唔係好親
你真係當自己係神
我要信教咁日日聽住你講野咩
痴撚線
唔好恰寵物g

我都估到小小喇
炎炎夏日,當你走進一家餐廳,想必會叫一杯冰凍的飲料,來消暑解渴。有人愛喝冰咖啡,有人愛喝熱奶茶,而我會選擇甚麼?我會選擇冰涷的檸檬茶。

當這杯奇怪的「混合物」到來的時候,我的手不經意地觸碰著冰冷的杯身,噢!整杯飲料彷彿是剛從冰山挖出來般,透著寒氣,杯身周遭是彷似眼淚的水珠,只看外表,已令我感到透心冰涼。

我急不及待攪動著浮在「海」中的冰,冰與冰之間互相碰撞的清脆聲音,奏出與眾不同的命運交響樂。它們的面積大小不一,好像北極雪山上無數的冰塊,但冰塊車在太多了,「海水」被推向杯邊,似要滿溢,成為海嘯,瀉滿一桌。

我趕忙用飲管喝一口。甜甜的紅茶,令我回憶起童年快樂的趣事,那小時候天真無邪,那小時候美好的一切,那童年的無憂無慮……

但是,甜味畢竟是太濃了,我小心地用長匙潛入海中,尋找一些酸味,改變現狀。我用力擠壓檸檬,視之為敵人,用力打碎它們,意圖改變一切。呀!酸味和甜味化開了,混和在一起了。原來,這就是真相──酸甜並有,也許,人生原來就應該這樣?

冰早已融化了,不論是酸是甜,味道都已經變得較淡,也變得沒有那麼強烈。我再啜飲一口,發覺有許多事情,不論是不快的、美好的,總有過去的一天,到一切都已經那麼地淡、那麼地不明顯,也許是經歷了久長的歲月,也許是年紀大了,也許……

最後,我把整杯檸檬茶喝光,坐在餐廳良久,感受著每一種味道。生活太繁忙了,繁忙得沒時間讓人思考;有時間思考時,卻又思考如何把自己變得更繁忙。生活是充滿哲理的,有人說:「一粒沙裡看出世界。」如果你有時間,不妨像我這樣,仔細品味著一杯檸檬茶,你也會變成一位小小哲學家。
炎炎夏日,當你走進一家餐廳,想必會叫一杯冰凍的飲料,來消暑解渴。有人愛喝冰咖啡,有人愛喝熱奶茶,而我會選擇甚麼?我會選擇冰涷的檸檬茶。

當這杯奇怪的「混合物」到來的時候,我的手不經意地觸碰著冰冷的杯身,噢!整杯飲料彷彿是剛從冰山挖出來般,透著寒氣,杯身周遭是彷似眼淚的水珠,只看外表,已令我感到透心冰涼。

我急不及待攪動著浮在「海」中的冰,冰與冰之間互相碰撞的清脆聲音,奏出與眾不同的命運交響樂。它們的面積大小不一,好像北極雪山上無數的冰塊,但冰塊車在太多了,「海水」被推向杯邊,似要滿溢,成為海嘯,瀉滿一桌。

我趕忙用飲管喝一口。甜甜的紅茶,令我回憶起童年快樂的趣事,那小時候天真無邪,那小時候美好的一切,那童年的無憂無慮……

但是,甜味畢竟是太濃了,我小心地用長匙潛入海中,尋找一些酸味,改變現狀。我用力擠壓檸檬,視之為敵人,用力打碎它們,意圖改變一切。呀!酸味和甜味化開了,混和在一起了。原來,這就是真相──酸甜並有,也許,人生原來就應該這樣?

冰早已融化了,不論是酸是甜,味道都已經變得較淡,也變得沒有那麼強烈。我再啜飲一口,發覺有許多事情,不論是不快的、美好的,總有過去的一天,到一切都已經那麼地淡、那麼地不明顯,也許是經歷了久長的歲月,也許是年紀大了,也許……

最後,我把整杯檸檬茶喝光,坐在餐廳良久,感受著每一種味道。生活太繁忙了,繁忙得沒時間讓人思考;有時間思考時,卻又思考如何把自己變得更繁忙。生活是充滿哲理的,有人說:「一粒沙裡看出世界。」如果你有時間,不妨像我這樣,仔細品味著一杯檸檬茶,你也會變成一位小小哲學家。

ching識ball

我都估到小小喇

咁食包呢

我都估到小小喇

咁食包呢

剩係食包皮
美好世界

其實就實有辦法

唔想同佢坐 剩係要你
有活動未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞