[仆街仔][有圖]已婚女Coser被爆援交 啪啪啪影片流出

284 回覆
444 Like 14 Dislike
其實兩三千都屌到啦,只不過佢有d名氣遮

紅人價 coser
其實係大陸, 好多男人都會叫自己老婆做雞搵錢
有D直情會送自己老婆比上司屌, 以換取升職
之前成日有貪官比人拉, 都爆出好多貪官下屬 主動送自己老婆比貪官屌

所以大陸人既道德真係 淪亡到你唔信

你地覺得佢老公好慘
可能佢老公覺得自己最幸福, 推老婆去做雞, 就有錢收
而且其他男人屌自己老婆, 要比錢, 自己屌自己老婆, 就免費唔洗錢

所以D港男成日同大陸妹結婚, 真係on9
D大陸妹 同你結完婚, 都會去做雞搵外快
因為係大陸妹眼中, 就算結左婚再做雞, 都唔係大問題, 只係搵錢姐
好正
lm
終於流出到連登都有片 明明之前次次都冇份

留名
終於流出到連登都有片 明明之前次次都冇份

想搵返條印度小朋友屌大姐姐片
唔知當年有冇高登巴打有back up

chow point?
中國一位女Coser雖然已婚,不過依然沉迷於援交賣淫,一次要價5000人民幣(約22500新台幣)還需要排隊,有友人得知後私底下套話找證據,全部po上網後盼她回頭是岸,也勸想找女友的人千萬不要找Coser。

據《清鎮新聞網》報導,中國Cosplay玩家「琉璃青RO沉迷」,近來被爆料已經結婚了還援交,一次5000人民幣,有人知道了以後約她出來啪啪啪並且拍影片為證,一共有10段,除了口愛外也有穿著Cosplay服啪啪啪。爆料的網友指出,是在漫畫展認識「琉璃青RO沉迷」,後來聽說她私下做援交還不相信,於是開了分身帳號去試探,這才知道原來是真的,檔期滿其實都是去賣淫了。
該位網友指出,勸老實人不要找coser,「我可以說一半都是喜歡給男友戴綠帽的。不要反駁我,我見到的多了去了。還有想要用身體來償還攝影費用的。」,等結婚了以後發現賺的錢不多於是還是偷偷的做援交,美其名養活家庭,說不定孩子還不是自己的,「所以請老實人們就乾脆一刀切吧,會援交的女coser絕對不會改變她們拜金的本性。」

今次仲唔做仆街仔等幾時
不過無CD-ROM份
留明
碎料..日日都發生
有無香港版?
唔值5000

過夜加可拍片,唔貴啦
留名
連登真係好撚慢
今次雷姆真係做雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞