三國志 · 戰略版 (88) - 富貴騎

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

條女好有問題睇返之前條片,帶風向帶錯誤訊息但又唔認錯
睇女就唔洗咁講究
公道講 ching睇得咁通透得唔得嫁
睇唔過眼好有港女格
句im sorry 你有誤解 好正
我廢事cap外交圖出黎啫 大家好黎好去 廢事落人面啦
但利申 唔係黎嘈交 出返去先 你地繼續
官方分隊其實好好多

我自己經歷
幾季官方分隊,其實實力真係唔算差好多,好多時輸管理層或者活躍度
但自己分隊就真係排外,嗰堆比較出名嘅服真係圍爐再碾壓你
例如牛絲今季合作嘅老舞,平時低調自己玩,自己分隊一定俾啲大服排擠,邊可能有得贏

只能夠話,自己分隊本身係一件好事,可惜俾啲輸唔起嘅「大服」玩爛咗;官方分隊起碼俾到啲唔起眼嘅盟有機會發揮
真,官方分組+分陣營,都算公平,好多大服挑戰都打輸,因為無得強強聯手
老舞就算啦
連登號好多人都曾經大服出身
你講果d係官方自己營銷既大服姐
我就講呢幾季打果既一個中大型服
成個體系周未集結300-600隊做一波總攻
係基本料,紅度就戰場上
滿紅多過白板係基操
果d營銷型大服(後起之秀),都打過1-2個
攻一座98城成個體系無可能起200,癈起上來幾十都無,不屑攻既大把
就係自j自己有幾多個滿紅課左幾多,好少少會j自己隻代練開得好快
貼出黎睇下
當然而家挑戰既戰場都係滿紅多過白板既
不過係幾打幾/十打十
點解以前63打10下下2千隊一齊打3千隊一齊打
果個區係幾打幾
心照啦
你問魯芬拎
入得挑戰既"大服"NEARLY都係想跳死CUT人
真係得63先咁癲,明明晴媽已經唔同團,但仲會派住賣卡養住
如果唔係抽中果個大服/體系既核心盟,一定係伏到仆街
幾季前挑戰初開仲未咁熟路,聽到人地前大服同洲會覺得應該掂
點知原本係果D濕鳩"輔助盟""內政盟",48小時新手期完連7本都未上到
無練兵埸練車,想出關一係自己個盟清哂駐守,佢地主轉車
一係等多2-3日
問你死未,按比率一定係抽中果D輔助盟比核心盟機會大好多
所謂既大盟大服 根本輸唔起 死賴爛賴 輸左就串人食89 唔出黎打
明明3盟打緊1盟 1盟唔食89守點守
其實佢哋埋怨自己人低活躍,嗰啲都係自己人,人係你自己收,管理又係自己

有冇諗過,其他盟打挑戰服冇抱佢哋團嘅時候,會遇到唔少農夫盟係成個農,人哋連揀都冇得揀,理都冇得理
夜神之月終於出新片
其實好正常輸左唔怪隊友唔通怪自己人
Link
奪魂要放落5謀到
麒麟弓呢d二線隊唔建議再出
下...
我係咁屌打D太尉盾WOR...
暗改勁到癲WOR.....
今季玩竭力麒麟 好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞