三國志 · 戰略版 (88) - 富貴騎

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
係官方
原來122有咁正的女女 唔怪得魯粉一直懷念122
其實根本就係2個盟都出盡力打,結果唔夠打
但又要保持自己係威係勢,唯有互相屌另外個盟唔出力
仲之,咩形勢都好,自己個盟好強,輸都係俾人拖累

上面個整合有啲嘢都唔太啱
烏巢本身曹操1盟打緊佢哋2個盟,都係55波,若水入到去其實變返2打2,袁紹立即收皮
之前烏巢袁紹推得郁嘅時候,官渡左邊都會穿大窿,根本就冇優勢

而且,63王所謂貢獻多啲,某程度上因為佢哋有啲人走去打曹操副盟農夫唔去官渡幫手

啲傳統大盟都係不可一世
芷凝俾人貼左出黎咩?
係魯芬老屈我整合咋
我有講明單純既解讀帶風向
不過近期大事件就一定係送機場果單野
都係圍繞住呢件事配合盟史背景互diu
呢d號大概要幾錢 都想收返個
其實失誤點都會有 努力繼續打就好
可惜多數都之後都會變成內戰 下匪打自己人
我差唔多季季輸都係咁既劇本
U who
鼓佬季初話今季hea玩架
咁最終點
貼曬啦
不過呢!你話王係軹關刷排位應該影響不大
因為連登號陸沉事件
王只派出果幾隻同系列既超人就捉鳩哂得不到是最愛全員
佢哋打正面都唔會低過前30應該
連登號都有人排曹操前50架
然後我哋重振順便比老舞主盟整合埋
王有啲人重振咗之後去咗軹關刷貢獻

呢幾日好多

終於贏到
小鴿子
我會守護122每一個妹子 唔會貼佢地出黎
關羽發動幾多次
鼓佬上季尾就講明因為私人理由鳩玩,呼籲大家各自搵團(可以cap返封千字文,唔係馬後炮),所以今季大部分主力都走左,然後塞左好多小號同死號入黎,希望官方唔好分做紅色盟。但結果都係紅色,所以輸都預左,係差在磨到幾時。其實一開戰就知心態上既分別,睇得出曹操果邊係好想贏,王果邊就越玩越hea, 所以曹操值得贏霸業。
其實軹關線陸沉係因為半隻連登號退盟,返唔到戰場,我印象記得日文巴落城,連登號磨到對面rank1入免戰,之後活躍既一批人退盟冷卻,第二日就食花生望住兵敗如山倒
法正漢中盾上限高過劉備
紅既隊就得漢中盾 蜀槍關關張 34呂 魏法騎
鎖卡無計
5 6千掛 無研究
無t0隊
牛絲準備做第一滴血?
官方鳩分顏色都唔係第一日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞