(青衣木屋小食店) 港男食$40拉麵呻中伏 為報復日日向食環投訴

423 回覆
513 Like 20 Dislike
居然有人覺得投訴果個係岩
估計都係個個行業嘅人先鍾意玩呢D嘢
推下睇下有無人識個投訴人 想查下條垃圾有無報漏稅逃稅 呃政府野 盡我公民責任
如果佢有住公屋嘅一於報埋房署查查先。無嘅就稅局查查唔少得啦呀?
選擇性執法係有問題,但投訴果個人又唔係執法
見到有啲人話佢冇堂食牌係抵死
但人地小本生意 有心機做 真係親民
可能咁樣可以賣平啲 等啲學生仔負擔細啲唔好咩
人地老闆又唔係想賺大錢 真係用良心做生意咋

真正有良心既人越黎越少唔係冇原因
係都班垃圾網民on9啦
搞到間鋪被人投訴
條友咁識玩 隨時一樣做飲食業 或者 做食環都唔出奇 大把野玩
犯法就係犯法。加價 去租有位鋪。
兩三張摺枱仔,做下小生意,對呢d街坊小事就執到咁正
真,可能anson lo都食過
確定 睇住成單野發酵
香港人值得擁有百幾蚊碗19垃圾打卡拉麵
如果你地食黃店食著屎,啲員工又串柒柒飛menu,會唔會選擇唔報食環,忍左佢就算?話晒大家都同舟人無謂做啲損人不利己嘅事啦⋯⋯

認真,$40咁嘅質素算係咁啦,做街坊生意但求打個和啫
因為佢係投訴間店無牌,有咩問題? 唔係話佢貨不對辦喎,2樣野黎
初選同癲覆國家都係兩樣嘢
係…好多間都係咁
果陣聽過有自演淋紅油吸客
個乜9 , 張相應該係青衣版主嚟㗎?
車錢可能仲貴…但四十真係唔好預有乜水準 唔難食己經好難得

利申:食過…係難食既
青衣街坊吹水會個真admin係熱狗水媽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞