港男好心用酒精幫女友消毒Chanel手袋

162 回覆
42 Like 219 Dislike
原來個男主角係你
係㗎 定期拎番去洗囉
一個容器嚟啫
以前啲人未有酒精消毒液 咪又係咁用
老母應該係唔得

首先買唔返 你買第2個老母返黎
佢都唔會係生你果個

第2 你忍左你老母咁多年
難得佢被消耗完結 你唔會想買多個老母返黎攪9自己

我地理性研究

連登臭閪以為一句老母可以撻著人咁幼稚?
冇諗住撻 但你鬼拍後尾枕同人講你著左
你阿媽個山墳就著
死雞撐飯蓋真係好柒
你咁樣只會證明自己見識少同埋EQ低
其實你知唔知有啲名牌袋錫住用,賣返出去分分鐘可以貴過原價,冇原價起碼拎得返五成以上
乜野窮撚思維

買果個用2手又係ON9

咪同玩具一鳩樣

我都成日屌D FD 你買果樣野返黎

係享受使用佢既過程 呢個係物品既價值

你鍚住鍚住 開又唔敢開 玩又驚刮花

DLLM 有錢咪買多隻黎玩

你買一隻 又傷唔起 即係你財力唔容許

一個唔覺意 聽日死鳩左 你件野未享受過就益人喇傻仔

收藏撚真係戇鳩黎
上面有講 有皮革清潔用品
買嚟點樣用點樣對待
全部都係價值觀問題
呢度洗唔洗屌嚟屌去

唔係有冇財力再買過嘅問題
有時買件嘢返嚟用
當然係為咗用 另一方面都可以為咗觀賞
兩者之間係個光譜 唔係一係A一係B
每個人選擇嘅使用程度同觀賞程度都唔一樣
睇吓你係用個陣開心啲 定觀賞個陣開心啲

袋 錶 手機 頸鏈 模型 波龍
前面幾樣有時都係搭配之一 出街用都開心啲
但用唔代表隨便亂用
帶得出街當然有一定機會會刮花會污糟會唔見
你話啲人錫到喪心病狂 掂都唔掂得就話啫
但係允許嘅情況下去盡量避開呢啲事好正常
仲可以延長使用嘅時間 延續開心
唔好講袋
你部手機都唔會放係污糟位上面
放係枱前都望兩眼乾唔乾淨
走之前都望下會唔會未拎手機
但你唔會特登拎個酒精成份嘅抹袋掛
就同人唔會特登去𠝹花部車一樣
或者你唔會拎鐵網去洗煲咁
對條女講係可以避免嘅事

後面幾樣當初緊係覺得正先買
買返嚟當然想玩
想玩之餘又想佢keep住最靚嘅時候
咁可能平時撚一下又放返櫃
都係睇你有幾想玩vs有幾想觀賞
邊個比到最大滿足你 你咪會點樣對待

同埋有啲嘢有意義係到
你可能想日日用 出街都見到佢
另一方面又唔想佢污糟受損
好似情侶皮革手環咁
人哋睇覺得普通手環 對你就可能珍貴好多
爛咗緊係有錢再買
但本身緊係唔會想佢爛 又想日日用
起碼洗手都會避開佢費事濕左
每樣嘢對唔同人嘅心理價值都唔一樣
冇得judge
以事論事啦,粗用極都唔會係用消毒酒精去搞個袋加速損耗過程,明嘅就明

你呢啲人咁自我中心好似啲老屎忽咁懶係清高懶係眾人皆醉你獨醒咁,唔接受人哋意見,講幾多都嘥氣
你思想狹窄接受唔到多元角度既睇法
我唔怪你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞