其實新世界鄭志剛真係有料定二世祖?

261 回覆
22 Like 213 Dislike
得閒入去 musea 望下入面d人流先喇,仲有鰂魚涌果d濕鳩環保商廈,掛堆樹葉係外牆就話可持凟,又難打理,隔幾個月就要圍網換過批新既,根本係生靈塗炭。
酒店都唔係佢揸旗啦
佢個妹搞㗎
唔覺得酒店賺得多囉
咁既話係好叻仔啦。
冇比較就冇傷害,同期波叔個仔都係搞酒店。。
老老實實,好多嘢都係波叔高槓桿買返黎嘅,佢都係執緊屎
富不過三代

唔明點解咁多人踩佢
佢救緊成個鄧家
你唔好理
人地就算輸十年錢
贏一次就可以回本
仲記得曹仁超做訪問笑9佢,話大家叫佢solution,佢仲好開心以為自己好勁,點知其實係傻佬純
身邊一班奉承的人好易炒車

所以好多有錢人第一代會搞家族基金保證子孫唔餓死有書讀
周大福係上海灘賭聖嗰個?
係你窮唔識欣賞姐
淨係知佢搵過lisa 合照
屌佢老母
Musea人流正正常常喎
機場k11就唔知會點 因為同T1中間隔左個T2大地盤
你唔啱行姐,人地k11系列做得差就唔會接到機場單大生意喇
個AI人咁似朱千雪嘅
睇新世界股價呢2年係點未知
尖沙咀海臏係政府半送半賣比佢地
免費比塊地佢地管理 同K11有協同效應
https://www.blocktempo.com/lastknighteth-reveal-real-profile-that-is-hongkong-entrepreneur-adrian-cheng/
手持101個Azuki!香港富豪鄭志剛自爆:我是LastKnightEth;地板價急漲20%
https://opensea.io/collection/azuki
等我post上黎燈燈佢先
笑死,減到債先講
佢啲商場都閪
好睇唔好租
Musea 直情衰timing la
早幾年鄭志剛加碼洗大錢做K11 rosewood藝術膠

連登仔話佢on99二世祖
結果港女個個衝去打卡又盛
連登仔為溝女咪又係死死氣去k11/rosewood 消費

現家又想笑佢二世祖買虛擬地 膠圖
大家好入定貨 咁明顯既燈神指標
佢老豆食女方面勁過佢
真...新商場k11算搞得起
佢接到機場單生意唔係因為 K11 做得好, 係因為政府有咩需要佢都第一個舉手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞