其實新世界鄭志剛真係有料定二世祖?

261 回覆
22 Like 213 Dislike
Musea 真係算係咁搞得
佢當年一開已經食正社運加疫情 早期可以話完完全全係死城 整得幾靚都無用 加上本身intercon 果邊位置就唔係tst熱門位 太入
依家都算搞得有聲有色了
早期D Promotion 都幫佢好多
呀妹無買PR
Yes 當年彤叔出山之後已經決定飛起雞扒妹直接隔代傳位

四大唯一第三代咁早接班
普通喱民思維

新世界仲要食晒政府兩件豬頭骨
Musea去過幾次,幾次都想快啲走,靚係靚但行得好唔舒服
下下靠promotion都唔易做 長遠計要搵到吸客方式(愉景新城係成功例子) 依家感覺上都係旺丁不旺財

同埋k11 musea 設計好怪 人哋海港城就諗方法食盡個維港景 佢就用藝術品佈置反而個海真係好少地方睇到(除非消費)

但如果咁行嘅話根本唔需要用個有靚海景嘅地理位置

至於佢個位尖沙咀唔算熱門真係笑咗 佢又唔係去到尖東咁偏

彌敦道盡頭 有埋地鐵站出口巴士站 又食埋星光大道咁都唔叫熱門位?遊客本地客都唔少啦

依幾年仲可以入疫情同社運數 過多兩年就見真章啦
志剛•羅斯柴爾德
我意思係 musea 出現之前真係冇人流冇配套
都係新世界呢個project 先做旺返呢個位既
Musea出世前 舊新世界晚期 真係尖東都好過佢
個mtr站都係 佢出世格硬駁個J出口埋去姐
PR…
出名柒撚獴獴
大西北新地下話?
呢條友淨係識搵啲 “current thing” 去抽水
有Daddy就得
K11係咪under新世界?
定係獨立出黎
俾條女打劫
我幾時有講過 十個人都冇係星期一至四發生?

你想幫公司出正面comment 幫Adrian 護航咪認lor
有人流 就間間商場都會有人排隊
定係你想講 舊年得K11 Musea 好掂呀有人流 其他商場死哂呀所以Adrian 好叻叻?

有人流係因為好多人中過哂 又開返關咋
唔好spin 去新世界啦
K11 就好似新和聯勝咁
點解做極都唔起 反面海運仲係咁旺
唔好用劉家比
海運周邊 有天星碼頭,中港城,呢兩條水路已經食住
連卡佛,海港城,新港中心,高價中價甚至乎平價既野都包攬到,成個環境配套明顯地好過K11 Musea

K11 Musea 有咩?執左既sogo? 幾個紅綠燈街口附件既半島?一堆高價野堆砌出黎,又唔就腳。
你想搵間平靚正既餐廳?冇,食五條佬既burger 已經去左你兩舊水。

同埋我想講,K11隻味真係好臭
Remarkable (negatively)
早一兩個禮拜先有啲財經KOL page笑鳩阿哥比董事局飛起,由阿妹做
呢到就咁多人讚阿哥有料柏傲莊有幢要重建單嘢,咁快無人記得?
有錢就有料ga la
阿爺留落孫享福
k11係地鐵站上蓋呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞