【I/A/PC】魔靈召喚:克羅尼柯戰記 -COM2US-就出即時PVP啦 [2]

974 回覆
5 Like 0 Dislike
巴打
想問下光極火上配3個主角 邊個最好
探險?
用反覆卷 刷地下城入場卷 活動有時會送 通行證會有
打多啲塔 可以去到9萬
要等重置 冇哂銀幣
好缺超越材料 屌個修煉之路
thanks
用無巴打係開vm黎開模擬器掛機,想請教啲野
有正常戰力既話,3隻都唔太差,開荒期就應該戰士會舒服啲
我自己就用緊法師,開頭推圖覺得幾辛苦 易死 輸出又唔太夠,果時我好後悔點解唔係戰士/有師開局
但去到推hard塔,戰力唔夠 俾人扣25%果時,都仲可以用依個組合人手推上去,隻法師只要手動轉屬,打出黎個傷害都幾唔錯
用電腦直接用STEAM掛吧 模擬器應該會LAG
想問下2,4符文,用咩比較好。好似得6有效果命中率
唔該巴打
咁我想問多句
光極火上
你3星光暗會簡光鳥定暗鳥自
自選簡?
有火上其實好夠補,唔太需要揀多隻補,特別係光鳥個-cd又同光極撞左
暗鳥搭風仙 風貓刷蜘蛛係秒速,8秒一場,但其他場合我感覺同風貓有啲撞位,輸出又唔夠風貓高(唔計打火屬)

我會選擇抽到咁上下先再睇自選揀乜野(我兩張4星一張3星都未用,抽抽下都齊3 4星咁濟)

但依啲前題係你光極 火上都升好技
有道理 咁我都hold住 抽風吸
輸出用水亞瑪 火仙女 風貓過渡算
想問我有光極,水吸,火舞女,女美人魚,我應該30抽抽乜角色好
另外想問一開始角色揀左法師,可以點樣轉返左坦?
木吸
5星得火沙火女武係咪可以趁早轉生,練60又唔覺得真係咁難

屌你d垃圾寵南瓜同小丑就黎抽到夠突爆
5星15覺total要幾多碎
100碎 抽多5隻
仲爭一隻先覺爆到水獵人
覺14升覺15 要40 碎 無咩特別 抽3隻去到覺13都夠 前提你有資源
一玩魔靈系列都係離唔開玩無耐就開始課金
剩係通行證 唔課好似無人權咁
滿技先係重點
覺到15 個戰力都唔係差好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞