【I/A/PC】魔靈召喚:克羅尼柯戰記 -COM2US-就出即時PVP啦 [2]

974 回覆
5 Like 0 Dislike
點升得咁快…
另外想問埋有得揀技升?
無得揀技
食黑色果隻惡魔升技
係課定 有活動..?

我玩第二日
課就快啲
活動都有 主線一路打落去都有送下
想問埋巴打你 用咩魔靈配光極 同用咩職

小弟升唔起光極 收埋左
我ac本身係法師開波,依家用緊光鳥 再睇情況揀多隻打手,但發現咁玩唔係好對路,pvp隻光鳥死得好Q快,但pve就非常歡樂,召喚師技能不停車出去咁濟…..

睇人地教路,召喚師就最好係:戰》補〉法
我理想就:戰士召喚師+光極+火上+打手

如果召喚師係補,咁應該未必要用到火上 隨便搭隻識補既魔靈,前排擺隻硬少少既打手
加油慢慢養,同埋如果你想盡快養起佢既話,睇曬啲活動邊啲有送惡魔波既就盡快解左佢先
然後抽魔靈果度 祝福set光極落去,盡量忍手唔好抽pick up,坐部allin神秘抽,祝福pick up無效,但神秘抽 傳說抽 超越抽都有效,效果仲要好撚勁

最後睇自己手上有幾多光極碎同埋有幾多黑波黎升技,盡量碎片都留黎覺醒進化果啲用,可以波代替既都優先用波,碎片盡量留(雖然光極本身係技能向 本身面板要度唔會非常高,但都留意下資源點分配)
可以
釣魚可以掛,採集唔得
想問下新手抽咩pool好?
感謝
多謝你教路

我而家火上 風貓 水鳥/風仙

希望隻光極可以快啲出到場

第一次買完首抽 係無爽到
資源驚 重玩太哂時間
抽到都係大叔又冇光暗sosad,睇黎要重刷了
忍唔住等唔到火奧 抽左水神秘
200抽4隻...要升了
其實光暗唔太重要
你有水VH可以就主力all in
定淘個ac抵玩啲
係咪長玩先因為係資源驚,開頭由勁既光暗原5都係用唔到的
好癲,我抽咩都係1%
新玩玩落ok就長玩
買得首抽既 多數都會建議買光極,買個光極ac大約1000港紙左右
然後心急谷爆佢落場既又再洗多三幾千,唔想曬錢谷佢既 慢慢養 做足活動應該快極都要個幾兩個月

但如果有心長玩既話 我個心都係建議開波洗多少少錢買個光暗號(最好有埋一兩隻T0既三色原5),因為慢慢抽落去,有祝福會快好多
爸打你真係好歐
原來如此,光極首抽比想像中貴
當還返尋日150抽神秘0五星
好撚海鮮價,日日唔同,最高好似上到3000人仔,依幾日最低好似500人仔左右
我又係卡呢隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞