旺角YANIS BEAUTY 有冇7日冷靜期?

63 回覆
3 Like 51 Dislike
好多美容院都黑店黎 hard sell 唔買唔比走 講埋好多難聽說話踩人 迫到你交張卡出黎為止好多人第一次去 又唔識拒絕人 事後先後悔
Cls
佢地正正常常賣就係
賣就吹到咩都包 做就咩都無
軟禁唔比走 拎你張卡就偷碌多兩個plan
想問下樓主女朋友之後點?
有個fd都係差唔多情況
想知facial機有咩問題 我都耳仔軟比人sell到個package
好多都係好平嘅機,扮靚野
你join咩plan
佢係有幾部靚機,但用得好狐寒,好似脫毛都唔fill凍劑咁
我join左Yanis Chill 扣格仔個plan
有啲咩靚機?
你買咗幾錢?買咩package?
$8000, 扣格仔做facial 個plan
係咪做30次?有咩facial 可以做
有冇圖睇吓佢而家格仔入面有咩揀
我三年幾前係呢間野脫左幾年
個陣冇乜野 我join左好似係$4500任脫9個部位
冇sell 係mk妹做但佢地都做得幾用心 (有幾個hea)
都脫得幾好
係就算約左時間上到去都要等到3056
唔知而家變成咁
有 post左係樓上
$8000 有幾多格吖
80格
aqua peel 都成$600 O2 $1000..仲要唔知係咪Full set facial咁做.. 如果唔係嘅話又要喺左邊嗰個面部護理扣多5格加個Facial..啫係做一個Aqua Peel Facial 成$1100

唔抵吖 啲機同料都唔係靚嘢添! 做晒好走!
我都係又係佢呢度脫毛嘅,之前我都有join過佢哋Facial,所以先發現佢哋Facial嗰啲做得好有問題,同埋而家新鋪嗰啲sales sell得好勁

我睇落,pico alpha/女神針/矽針都做得過
Thermatrix都可以考慮下(但係之前佢哋sales夠膽死同我講呢部機係同thermage差唔多
但係我都唔係好明,點解Thermatrix會平過Liftera,Liftera好似機價好平
但無論如何,要做正常嘅嘢一次都千幾,好貴下,我出去打pico單次收費都係五百幾
同埋到時佢每一樣嘢都會問你要唔要升級,即係要再加錢,雖然你可以唔升級嘅,但係佢會同你hea做
依家加價得好犀利喎,我以前做好似一格先一二百,都可以做下按胸咁,依家成六格
佢一開始用乜嘢機吸引你?
點有問題法 有冇詳情
你睇我上面講
啲美容師好求其咁樣做,好似冇乜訓練過咁,之前成日做嗰陣時啲頭髮fing落我塊面度
啲儀器效果全部誇大其詞,好多大陸機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞