[SPUNK] Apink (85) 5/4迷你十回歸大發 召集失散嘅Pinkda 3月25同26號九展見!

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
補充一下: “鄭恩地事件"應該解釋為是因為cover了'事件的地平線'這首歌後,大家在搜尋影片是只搜尋關鍵字"鄭恩地'和歌名的'事件"兩字,所以才意外變成”鄭恩地事件”,之後其他人誤會以為發生什麼事所以才越來越多人搜尋,意外走上熱搜

地b story:
仲喺(熱搜)度?O_O???

大家,我準備緊Apink comeback title DND,4月5日comeback,我好扎實咁同努力咁活得好好呀
Apink comeback 嗚嘩🖤

(因為啲人見到“鄭恩地事件”,以為佢有咩事,所以恩b咁講)
(同借機宣傳Apink)
轉左行性感
變壞左既Bomi
點解有唇環
hot mum
有冇免費飛派牙
犯曬規 紅牌
Ig post d comment鬧到癲
大量飛平到癲,好多牛牛燶晒
有冇人有Section1/2/3 27號-50號位放?
想收一張 兩日都可以
啱㗎啦 大家加油再鬧得勁啲
睇完viviz路過
福利安排完全一撚樣 不論時間, 抽獎方式
主辦錢已袋 點屌都唔會理你
https://www.instagram.com/p/Co3rzcXpV52/

當日主辦向我地聲援抽獎箱入面D顏色卡有足夠數量for每個category
但係好多人都見到佢地會重覆放番d"多謝參與"卡落個箱到
原定有20組合照 結果得19組 仲係唔齊人
亦都可能係有人趕唔切去抽福利
繼續行返成熟咪幾好
嘩。。如果大家真係咁不幸抽到多謝參與嘅話,走之前記得睇住佢會唔會放返落去。。呢個仆街主辦我諗真係咩都做得出
想問下有冇大佬記得有個網係有文字版應援
大家好齊心
今日德碩係咪del過po嚟?
算啦 屌嚟有咩用 錢佢就袋咗

佢del咗 好似係加返張floor plan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞