Jpex 苦主區

121 回覆
28 Like 9 Dislike
27號個陣唔係仲有talk咩 咁突然
幾多先叫大額
科幣託條友Scam到癲 unsubscribe 左 條友開頭又推介啲聽眾用bidget既launchpad又話咩個平台增長好勁值得買佢平台幣 半個月後又話人地launchpad做假又盛 叫人賣左隻平台幣佢

同埋都唔知佢啲合約係真倉定模擬倉 Bybit咁有善心俾佢賺幾十萬u?
KOL都係睇錢做人架啦,利大於弊咪合作,發現對方有古惑咪分手,就係咁簡單

但你話佢係模擬倉又誇左少少
留名見證爆煲
留名
某朋友有日食飯同我講佢參加左個免費投資班,投資班本身呢個概念當然係非常非常非常好啦,咁呢個仲要免費,點知原來係某女KOL嘅投資班,有靚太教哂圖表分析,得閒又show下自己連勝成績

個投資班仲可以去D私人會所度聚下腳,個靚太仲要贏左某個交易平台嘅比賽冠軍,好可靠嘅,之前仲有位同學仔六十歲賺左成千萬

咁開投資班梗係唔係用黎賺錢啦,不過最好就用JPEX呢個平台做交易啦,同埋JPC 都一定會升架,快D襯低價掃平貨

最緊要係有錢齊齊搵,擴大香港幣圈
is me,做咩cap 我圖擺上黎
呢啲垃圾公司一開始已經係走佬狀態
其實太太係咪真係有料?
未夠2000%?
佢2000%唔係會自己平咩?
琴日10倍long咗但JPC最盡俾你用25u玩
celsius ftx aax 相繼收皮
仲夠膽擺成副身家落jpex既就真係勇者
老實講 其實間間交易所 都係scam ,ftx都可以話汁就汁 幣安都係,咁點解唔用多福利嘅jpex
反正都係scam ,最多咪total loss,係咪咁講
笑死 建議你真係down黎用下先
怪你地唔推多啲post比我見到囉
證明jpex出金無問題

JPEX順過返順德 你地收左幾錢唱人地執左笠

btw JPC又ATH 2024牛市見
幫你推到有苦主入黎
等多啲人睇下樓主你嘅發現
幣安依家出緊事
笑死
出唔到金 唔比買賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞