Jpex 苦主區

121 回覆
28 Like 9 Dislike

Hi
條友on9,自己本身同bybit合作無啦啦走去同jpex合作,比fans屌就走去屈jpex有風險取消合作,而家係個trader走佬唔係jpex走佬,搞清楚
岩岩開左澳洲總部冇耐, 個雞棚咁快撐唔住
你望下JPC個交易量 好平整
做市商交易量係咁架啦,佢自己平台好多幣無上其他平台,例如jpc,要自製liquidity
你搞笑呀

幣價係咁升 但交易量平整到好明顯係人為操控

又冇上chain 又冇得㩒走 要咩liquidity

盲既得知係咩事啦
冇錯,不過明知係SCAM都唔緊要,最緊要比出金,如果唔比「大額」出金,賺幾多都冇用
個個咩呀叔 消失左 JPC即將崩盤
係,個莊操控緊,套緊籌碼,佢無liquidity散戶點買?
賺到錢咪得,醒水D啦連登仔

Btw 有上chain有上coinmarketcap係無dex liquidity 請別自膠
成件事係咁上下,不過jpex有風險呢樣就唔洗屈既
音樂椅遊戲
玩JPeX得兩種人,一種真水魚相信jpex 會做到好大。另一種係明知scam入去搏下,最多total loss係JPeX既錢姐
之前唔知同邊個JPEX連登打手傾(絕對唔係呀叔),佢又好誠實咁講係有風險,係擺明上來搵水魚一齊抬價。見佢咁誠實我都費事阻佢搵食
通常做得jpex 打手應該同jpex deal好比佢出金,佢做得大個community 多水魚,就直接比錢佢,但跟佢玩果班水魚到收網果陣就未必走到
我贊成佢地講法架,係財自機會來,問題係你敢唔敢搏之餘,真係搏完係咪全身而退到即
緊係財自機會,成個雞棚佢地話晒事,想升幾多就幾多,仲要成個團隊一個人既資料都冇。不過對散戶黎講就未必全身而退到,人地禁個制就可以禁出金,你就成副身家放落去
實得架,唔得既就真係一早爆左啦不過手腳好慢,之前出過usdt都等左成晚,唔知而家有冇改善
先相信 後看見緊呀
等成晚既原因有兩個: 1係佢唔夠錢係個pool到所以唔係automated 係人手approve,2係佢要review你個acc膠下你係咪全走

總之多錢既幾十萬幾百萬就自己睇住走,佢係scam就緊,係差在幾時收網
仲有冇得玩?
你d fd 賺幾多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞