[COYS - 謝謝你 干爹!] 熱刺球迷吹水區478

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
又叫雞黎?
你可以入主?
24:40
干地 £299000 per week

Contract 30/6 expires

如果要炒 賠£4

30/6 完約走 £4186000人工(14weeks)

Levy
扣稅未
唔識計

同埋唔關事?
如果炒賠四碲
開名先得架
Kane
次次都係呢啲劇情肥普係咁摩佬係咁 胡師父太廢唔關事 而家到干地
你滿唔滿意今季 中埸比素馬既整體表現
利維--熱刺背後的男人

由2001年至今,商人利維擔任熱刺主席一職長達20年,雖然這位熱刺背後的男人雖然以「孤寒」聞名,轉會事務長期受其控制且資金不足,但他入主的二十一年間,球會商業價值大增兼躋身Big 6之列,倒不可完全抹殺他多年來帶領熱刺成功(至少商業上)的功勞。

如非利維,今天的熱刺可能收入大減,轉會交易處處吃虧,更不能發掘這些年輕球員。同時,如非利維,球隊可能在轉會方面投放更多資金,領隊可能掌握轉會大權,球隊營運亦不至於如此商業化。然而,無可否認利維入主的二十一年間熱刺無論商業價值和實力都提升了不少。這個熱刺背後的男人,確實令球迷又愛又恨。
作為領隊咁樣公開講 當然唔係咁好

但佢無講錯

大杯拎唔到 細杯又睇唔上眼

成隊波輪住發瘟 老細又度縮 成日慳埋慳埋買啲次選

到終於肯使錢買人又大部分都係水貨
細杯都拎唔到啦,咩睇唔上眼
睇返啲comment
慶幸都唔少鬼佬支持干地講真話
係個19版主Levy上身護主

同埋啲鬼佬終於開始屌Dier
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞