[COYS - 謝謝你 干爹!] 熱刺球迷吹水區478

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
有嫌疑啫
要撐son派出手?
有時前面冇winning mentality 正常

因為你入幾多
都彌補唔到後面失波而失去嘅冠軍,時間,教練
條女點

笑死!大陸19歲毒撚叫雞,點知頂唔順叫隻雞放過佢唔好再搞佢 (有片)
https://lih.kg/3337510
估下佢有份屌干地唔代表反既諗野唔好咁極端
2021年場決賽前面又真係踢得差,後面反而冇乜點爆,就係輸一下收皮,不過嗰場最大原因都係因為利維陣前易帥
明顯屌舊個班人啦
新個班糯米676 ben10 kulu菠蘿皇家踢落最有火
skipp上緊位場場比盡有眼睇
bd啱啱先讚完仲要傷出埋唔關事
上場有份踢嫌疑人得返son kane bo diuer 佩老同埋後備舊個堆垃圾
傾好勤力,乜都係佢做
其他人真係要走 砍掉重練好過 搵啲肯跑嘅返嚟
真係一個打十個咩
換咁多領隊,換咁多球員,都係無改變,即係原因唔係領隊同球員果度囉
但係最大決策者認為自己不是問題
我只係講改變,無話好改變定壞改變

無左 levy睇住盤數,或者熱刺好似當年列斯咁都話唔定
屌 你個年代咪一鳩樣
無雙曼同車仔咁多錢, 呢十年起左個新球場,經常入前四,係一項成就
而家英超冇錢已經死咗一半
孫懶到仆街,防守hea下hea下
我忍夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞