[最強2號] F1 2023 沙特阿拉伯站 討論區 3

1001 回覆
1 Like 15 Dislike
係呀
今年改左例,唔可以掂條線
真係完全唔知Seidl係領隊,樣樣嘢畀ZB搶哂鏡
好彩Seidl 有Audi呢個逃生門,唔洗比死肥佬撚
都幾慘,嘢要做,彩就人地拎
我之前都以為ZB係領隊,點知後來先知佢係CEO. 奇怪佢坐pitboard仲乜9,又比唔到意見車手….
我之前都講過對佢一開始印象唔差,至少麥記由無sponsor去到成身都係。不過賽車方面就真係一般,有啲似阿仙奴以前只可以爭四但冠軍永遠冇份。加上佢咁對四萬,就更加冇好感。當然我明白F1 世界係殘酷,係踩住屍體上位,但炒四萬絕對可以做好啲囉
咸狗撚唔掂部車應該都躺平mode

grid裡面既雞車王得佢,大頭同LEC
不演了

太陽神揸架雞車quali都快過紅牛一號車手
公道講句

你幾公道
根本一直都係肥鳩迫害緊四萬
同時斷送緊老麥嘅未來
係某啲傻鳩不斷死拗
肥佬不能否定佢係一個好勁既商人,特別係美國既人脈令到我麥成車好似流動廣告板一樣

但最大問題係佢同 Steiner 兩個美國佬都好鐘意出風頭,令到老麥啲英國人好唔慣

Team principal 有幾個特質, 一係管理手段強, 好似 Horner , 一係就似法記用 technical 強既人上去,兩個特質都係對車隊運作了解好深,出事一定點都保車手,槍口對外

講真唔係圖退休迫到 Alonso 退隊,點會爆出七月頭已經簽左 PS3, 佢最仆街係七月尾定八月頭叫四萬出個 post 話自己 commit 2023 , 結果呢野連 Seidl 呢個超強實力又沉實領隊走埋,抵呀仆街
仲有5個鐘
而家有全英公開賽陪我渡過呢幾個鐘
其實仲斷送牛奶

對四萬,佢基本上穩嬴,又多個人俾 feedback, 壓力細啲

你睇今場,PS3 Q3, 今年 H2H 打平既,牛奶個價即時跌唔少。

大家笑 PS3 揀錯隊,我唔係咁睇。之前講 set 車我都寫過,一開始入大隊對未來發展有害無利,今年揸雞車零壓力之餘又學到點調教,對將來好有用,好似素咁爛車都嬴你八戒

如果今年搞唔掂,老麥完架啦。人地 AM 拗平有兩年經驗,你先大改架車,真係等 2026 新一代算啦
佢贏到四萬係因為架車圍住佢研發啫
但以佢現時嘅能力
係咪足夠帶住車隊造出一架幫到自己嘅好車
我好有保留
所以你話,係唔係害鳩埋牛奶

冬測個時可能係咁
牛奶:架車直路慢,彎路唔穩
工程師:咁你覺得邊度有問題?
牛奶:我點知呀,你哋幫我搵出黎架嗎

睇下ver 過lec個陣快唔快手
快手應該追到
對老麥教PS3 set 車嘅能力極度有保留
anyway 我呢排工作纏身應該唔多上到水
連仔整咗續po 呢個功能嘅話人人都可以輕鬆續po, 咁我可以專心做嘢
無咩嘢我繼續搏命
咸狗雞車王
我白都贏你地紅
認真,我無稱到牛奶好高
2018同學會PR63其實甩開佢成班
秦仔亦都唔差佢好多

而家睇返唔係四萬畀人撚,牛奶只可以係二號車手
而家對住PS3, 如果有乜差池...

嗯,記住ZB係商人嚟

好理解你哋老麥fans憎佢嘅原因
呢排喺香港仲有projects已經算幾好
rus
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞