[最強2號] F1 2023 沙特阿拉伯站 討論區 3

1001 回覆
1 Like 15 Dislike
咁睇唔開想食負皮
戴返頭盔唔係講緊呢度任何巴打

好多都覺得主席手車唔夠好唔值呢個位
四萬畀老麥逼害佢揸大牛一定會唔會係老麥咁嘅成績
二來覺得四萬pr好過主席以大牛呢啲飲品pr隊應該揀四萬都唔揀主席
然而主席嘅pr不嬲都唔差,只係冇四萬咁flashy,上年fanatics f1總銷售係前年嘅101%,單係老墨銷售係前年嘅305%
發洩都要有個出氣袋,咁咪變咗依家坐緊個位嘅主席食哂
可惜嘅係大牛張凳一早已經唔關四萬事,當初係佢自己決定要走,簽四萬做3rd driver 後連最鍾意批評主席嘅單眼佬marko畀人問會唔會換走主席,佢都答換走佢搵邊個坐??

所以我係諗極都唔明,不過諗諗吓唔明都好正常因為如果我諗得明我就會係四萬fans而非主席狗
你話如果好似WEC咁樣三個人輪流揸車就好啦
今季驚閪
單圈快成秒
加埋呢站多 SC
十幾圈個陣一出,前面個堆入去換,佢一野過晒拉開一個 pit 先入,之後又睇電視到完場
啲人淨係會睇表面同Netflix 既
出走大牛 為錢看 無人怪
然後左揀右揀 揀個爛燈盞
去返大牛又想有車揸
不過時不與佢囉
當年重要推左拉利份約
大牛收佢做後備
唔多唔少都係唔想佢四圍走做Max既對手姐
應該黃 or 白起步跑 long?
白唔係冇機
FP3 佢白軚快過中遊紅
如果佢用白十圈上到頭五就會好大機會
Hungary P10 to P1
Belgium P14 to P1
條友咁鍾意NASCAR咪過去撞下囉
老麥閪玩鳩佢係事實,但佢自己真係回緊塘又係事實
同埋揸慣咗Newey d車又好難返轉頭
急不及待很想玩玩了
我自己都係四萬fans, 但我覺得主席絕對值得RB個位喎。眼見無論氣定泰都做唔到RB #2, 主席一上場已經解決晒所有問題喎。又幫車隊穩定攞分又唔介意做阿二。四萬我覺得幾年前佢唔玩RB但又去唔到拉利benz都代表冇可能再長期爭冠軍。不過我係明佢點解要走嘅。依家見佢返到娘家都開心,不過講真我又唔太覺得佢下年會有位。
佢可以直接用新紅開波,如無意外先overtake一兩架,胎耗又低過人,直路尾車又最快
其實做咩無啦啦又打稻草人
上季講主席既野同四萬跟本分開講
不過算啦唔再多講,費事又話追住黎咬

上季我呢個頭號麥粉已經不下數十次講左麥個問題係邊,而今年個問題就出晒黎,只係今站PS3 突然入 Q3 就覺得隊野冇問題

架車上年沙地站都唔錯架,咪睇下之後舊礡點囉
不如估下Max起步一圈內執到幾多架車
你哋羅素
冇左拉導輸仔
今季應該少好多紅旗sc
我又從來都冇因為四萬而唔喜歡主席呢。相反我好尊敬佢為車隊嗰種精神。不過我係真係因為ZB 咁x街而討厭麥記(本身我係麥記fans)
唔好咁進取好啲,費事前面炒埋一碟
之後開 DRS 一圈兩架
邊個Pole?
Lm
驚再壞好過
本身諗住睇完琴晚排位就可以今晚安心瞓覺聽朝起身睇新聞 max pole to win

搞到而家想今晚睇直播 聽朝仲要返工垃圾紅牛
聽朝返工嗰陣睇replay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞