【 周日吞精 】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDXVI

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
wfc shit
「水晶宮的球員們,現在似乎只剩下水晶了!」
出Holding點都好過出水哥
驚佢信心盡失
其實水晶宮唔撚易打,啲肉腸好硬,曼城都差啲死
無可能咁樣出個 u 隊掛
唔會出水哥啦
水哥係頂返holding個後備中堅位
個陣傷耶蘇咪又係個個話唔用NK要買前鋒
俾d信心後備啦
一場一隊都未踢過 我地又唔係真係缺人到咁姐
一陣炸左累死佢心態
信頂

不過最衰冨又傷
傷哂 點搞
水哥依加右閘黎
係白哥後備
見公海post講干地走人,咁佢揾班祖狗兵係咪可以返歸 Kulu仲有冇機買到
Kulu都未必想留啦
見到熱狗咁
就覺得我廠炒愛蛇請牙達呢步行得好好
好似話佢老豆已經同獌傾緊
俾燈燈池燈埋
完蛋了
會唔會考慮Tierney 踢中堅
拆解賓韋治紋身

【Now Sports】有紱身不一定是壞人,阿仙奴守將賓韋治就酷愛紋身,最近亦有新作品。
25歲英格蘭後衛賓韋治(Ben White)最近跟隨TikTok熱潮,在背上紋身蝴蝶圖案,作品出自A Star Tattoos,後者客人包括普巴和加利殊。該兵工廠後衛頸上紋了「Shine」和十字架,雖然無人知道他有沒有宗教信仰,但他是伊麗莎白女王的校友,該校宣揚強烈的英格蘭教會道德規範。他在胸口紋了獅子的眼睛,寓意勇敢和力量,類似紋身亦在伊巴謙莫域和迪比身上見到。

去年夏天,他與未婚妻Milly Adams訂婚,雙雙在手上紋了「I Love You」表達愛意,並在大拇指上加了紅色心形圖案。另外,他把天秤座的符號紋在手上,再加上年份「1959」,也許是親友的出生期。

另外,頸背紋了年份「1997」,也就是賓韋治出生年份,如兵工廠今季能夠奪冠,幾可肯定會添新紋身。

【英超】阿仙奴VS水晶宮
Now TV 621台19/03 22:00直播
Now E 同步直播

圖片來源 : ©AFP
恐懼撚?
包皮傷可能會既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞