【 周日吞精 】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDXVI

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
一係三中堅推包皮做中間中堅,白打左中堅,white打rb
希望國際賽期搞得惦,托沙當初都好似話幾個星期
點解要幫佢報仇 上季送6分俾熱狗大炒 係我地主場和波 今季對鏝又幫唔到手 今晚應該係我地拎3分慶祝條能樣俾人炒先啱
2023年冇勝過
冇領隊

我聞到熟悉嘅味道
要吞精係咪即係畀人口爆?
對鏝又幫唔到手仲要主動送3分
我地進攻325form
zinny inverted之後
white RB不嬲係半個中堅位黎
佢走位不嬲都勁
但前幾場英超腳風超唔順
空龍都射失
遮係我suggest 後面白、包皮、白T、真高,4人防線,搵包皮擔正中間頂殺你巴個位,相對上我覺得白T應該點都好過holding ,holding上場有乜波就一腳清走
大佬你踢中堅成日跳起頂波
拉傷背肌嗰啲踢條柒咩
今晚靠頂哥
見到平地咁公開屌狗,就覺得好彩我地有邪教達算係咁
Any Salina update?
我覺得包皮踢順左一個左中堅就唔好變啦
佢左邊短傳同視野其實都幾好
練熟左殺波之後又要佢學沙利巴轉身包波
驚佢handle 唔到
起碼頂都有練過沙利巴要做嘅野
杜曹干地高普樸達今年全部現晒形
Dup 個邪骨都冇事啦
高普算唔算仲好撚勁喎只不過佢套波中場work rate太撚緊要,今季唔係場場都有貨賣
發現依家連登真係愈黎愈痴線
出面個泰國笨豬jump post
講到條友出意外都係抵死咁
但有人問仲有咩唔好玩個陣
又有第二啲人講 咁驚唔好去旅行
無論講乜都好 都係屌人行先
邊可能換晒位就?你咁講不如叫賓白打沙列巴位,叫真高打右閘,白t打返左閘,進攻變形都係真高入中路,之後咪就係包皮去左正中堅位囉

搞咁多不如簡簡單單搵holding 頂一頂啦,變晒位就副選真係得啖笑
早兩日又話冇咩事今日就話傷幾個星期 我覺得應該影jj 係得水晶宮呢場穩陣啲出唔到 下星期國際賽倒不如吹大啲話傷幾個星期避戰國家隊 對列斯聯應該會滿血復活
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞