呢間ig shop 淘寶貨賣貴幾十蚊

172 回覆
47 Like 165 Dislike

可以戴一輩子的好飾品(幾蚊人仔)
GDLC的每一件「輕珠寶」如果飾品,都是由經驗豐富的金工師傅手工製作完成。

我想問下店主幾撚時停止侮辱金工呢?
Ok我當你真係自己整你抄款又點計

笑唔笑撚死人
我求撚其揀2幅相上淘寶都搵到一樣樣嘅
明顯係ig賣野d假貨閪
佢算有良心, 呢D野一般都可以賣過百
ig買野仲弱智過淘寶
貨品說明 有無巴打報海關
其實咁多人屌樓主做咩?問題出於ig shop話自己手工
樓主可以行入每一間鋪頭屌人地賣得貴
明明來貨價係極平
尢其眼鏡鋪
係暴利
有乜眼鏡舖會話擘大眼講大話自己啲鏡片同鏡框係自家製handcraft?
如果現貨即日買到就ok既,幾十蚊當比超快速遞

但好多igshop有單先幫你去淘個下最on9
間IG shop話自己handmade = = 樓主唔係屌佢低買高賣
所以唔係handmade?
所以係handmade?
算啦不如樓主重新開個個post,開埋個ig shop名喺標題度啦, 個標題開到咁,連登仔即刻屌你以為樓主成本論
推呢個
懶咪要俾人賺
不過應該唔洗食損失差價?
淘寶有客服商家錯可以扣起條數
差d線係差d咩
product相 其實咪同m記啲相咁
收到件貨 絕對影唔返呢個quality
屌埋以前洋行啊麻
樓主屋企 自己裝修?
呢到d傻鳩 真係得個講字 講就凶狠做就碌撚

退錢keep貨要同 商家傾 ,佢唔很妥協,你就要寄返去商家,貨到先退全錢。

你估呢邊係內地咁方法? ,香港寄野唔洗時間同錢?
未計你會唔會寫錯地扯 ,5-6日話收唔到件貨
,之後唔退。

知你地時間唔值錢 ,有好多時間可以搞
呢到d傻鳩 真係得個講字 講就凶狠做就碌撚

退錢keep貨要同 商家傾 ,佢唔很妥協,你就要寄返去商家,貨到先退全錢。

你估呢邊係內地咁方法? ,香港寄野唔洗時間同錢?
未計你會唔會寫錯地扯 ,5-6日話收唔到件貨
,之後唔退。

知你地時間唔值錢 ,有好多時間可以搞
間ig shop虛假陳述喎
間ig shop虛假陳述喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞