[2017-7-24]股市直擊+波神信眾區

308 回覆
1 Like 0 Dislike
再係咁我就報sfc

你收手啦...
屌今次個盃冇五星寵冇得打

DIM DA 1%

個倉想搵5星都難
再係咁我就報sfc

再係咁我就食kfc

證監: 食緊KFC 不了

依家寫緊email啦
再係咁我就報sfc

你勁d 定大屍勁d ?
其實都幾好笑,兩日無上黎報倉,就覺得我日日沽緊夾到叫 我做即市好倉又要同你地交代?

不過唔需要同你地交代,反正我係另一邊幫緊人。呢個post永別了 慢慢係度打飛機

見升叫升,見跌叫跌。永遠不求進步

其實就真係無乜野,只係呢兩日無上黎報下倉就比人串。唔知有無人見到我話幫軍師渣一張過市,睇第2日有反彈? 呢幾日升日跌,做到咁明顯fing人落車。我呢2日都係做Day trade為主。買上買落都有,無必要學人每分每秒上黎報倉咁有趣。贏輸都係自己。不過而家比人講到咁,咁無謂上黎講睇法了。

師兄,不必太認真

應該係你認真左

難分真與假

我認識既都係D7XX,唔會寫咁多字表白

少年你太年輕…
其實都幾好笑,兩日無上黎報倉,就覺得我日日沽緊夾到叫 我做即市好倉又要同你地交代?

不過唔需要同你地交代,反正我係另一邊幫緊人。呢個post永別了 慢慢係度打飛機

其實就真係無乜野,只係呢兩日無上黎報下倉就比人串。唔知有無人見到我話幫軍師渣一張過市,睇第2日有反彈? 呢幾日升日跌,做到咁明顯fing人落車。我呢2日都係做Day trade為主。買上買落都有,無必要學人每分每秒上黎報倉咁有趣。贏輸都係自己。不過而家比人講到咁,咁無謂上黎講睇法了。

師兄,不必太認真

應該係你認真左

難分真與假

對唔住囉
個老人家講到就釘,成班衝曬去醫院扮孝,想分多份,重send 堆msg 黎單打話唔去好不孝,最後死唔去,成班都on9

依家一班就讚美緊主,一班就點緊名邊個係不孝子孫 屌你老味喇

有冇好似黃碧雲咁影返張相先
買左三一萬能俠同埋鐵甲萬能俠2號超合金魂廿周年版
等緊10月買埋超獸機神
DB ah...
9夾
買左三一萬能俠同埋鐵甲萬能俠2號超合金魂廿周年版
等緊10月買埋超獸機神

Ho L expensive...

行左幾間,搵到有一間賣萬一YEN
屌今次個盃冇五星寵冇得打

DIM DA 1%

個倉想搵5星都難

筋肉人+火機導龍/獸....

轉身出聲

師兄,不必太認真

應該係你認真左

難分真與假

少年你太年輕…

爭取廟區增設歷史堂
其實咁硬淨 我put乜9
其實咁硬淨 我put乜9

你call la diu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞