[2017-7-24]股市直擊+波神信眾區

308 回覆
1 Like 0 Dislike

係咪又要玩收市gap up
記得某個HIHI講過QQ一調就要入....

對上果次係190

190 唔買...
200 唔買...
210 唔買...
...

對上果次係190

屌啦 190話180先入 270話260先入 永遠入唔到
short 27先
short 27先

1928好做啲 廢到

對上果次係190

190sp180咪得
short 27先

1928好做啲 廢到

你太年輕啦

對上果次係190

190sp180咪得

280sp270 到270 平左

對上果次係190

https://www.youtube.com/watch?v=-W7u707jw_A
short 27先

1928好做啲 廢到

你太年輕啦

我唔敢short大波向上 怕比人gap多幾下
但係成日dup春

對上果次係190

190sp180咪得

你唔好白痴啦
sp係等接貨
你走去平

對上果次係190

190sp180咪得

你唔好白痴啦
sp係等接貨
你走去平

諗返都覺on9

對上果次係190

190sp180咪得

你唔好白痴啦
sp係等接貨
你走去平

諗返都覺on9

你老咪上個月底爆升搞到我接唔到貨==

對上果次係190

https://www.youtube.com/watch?v=-W7u707jw_A

真·信念
short 27先

1928好做啲 廢到

你太年輕啦

我唔敢short大波向上 怕比人gap多幾下
但係成日dup春

大波唔short唔通short細波咩
IV叔叔先係正野
屌..如果300pips sc 264...
1張就輸緊176點 $8800
5張就輸緊880點 $44000
10張就輸緊1760點 $88000
15張就輸緊2640點 $132000
cls

又如何?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞