黃妍Cath討論區(29)|異地書|反烏托邦三部曲| 熱烈慶祝黃妍麥花臣演唱會「妍」出成功!|暑假出碟

1001 回覆
12 Like 5 Dislike

海港城輯黑白相如果係彩色應該幾靚
唔知有冇機會見到
原來牙妍係會浸溫泉
又話驚水
都唔明做乜唔整彩色
咁快又有片
「佢每一鍋烏冬都係原鍋煮,原鍋上,而且佢每一鍋都非常大。佢個鍋係大過我塊臉呀。」

講講下無啦啦衝出黎自抽
今次又形容得幾好
好似話個藝術家影開黑白
去旅行都著
仲以為佢就算浸都淨係會浸私人風呂嗰啲
不過間房同個環境都幾靚
三千零蚊晚溫泉酒店嚟講唔算貴喇
佢用人頭計先係三千零蚊
唔著先出奇
開咗新post
第一浪送出是林奕匡 x 黃妍《唱出夢工場》音樂祭演唱會電子門券,18至35歲的中銀香港客戶,於5月5 日至5月11日期間,用「轉賬/轉數快」功能轉賬給朋友,並於「給收件人的訊息」欄位輸入「TrendyToo」,同時持有中銀Chill Card,即有機會贏取是次演唱會門券兩張。

https://metrodaily.hk/posts/47570

【中銀Chill Card 可享 「Chill Date 音樂會」-《唱出夢工場》音樂祭⭐】❗
剩餘少量名額!即搶門票! www.bochk.com/s/a/chill6

想做文青打下卡兼同朋友chill下?只要用中銀Chill Card 即可喺指定購票平台搶《唱出夢工場》音樂祭音樂會門票兩張!今期歌手有 林奕匡 Phil Lam 同 Cath Wong 黃妍,佢哋會唱出一系列不同年代、不同語言而又耳熟能詳嘅電影歌曲,用音樂勾起一幕幕經典電影場景,啱晒一班文青朋友、一家大細一齊體驗!
了解更多Chill Date每月搶飛詳情:www.bochk.com/s/a/chill6

上個月中銀Chill Card Chill Date搶電影飛反應好熱烈呀!上次錯過咗嘅中銀Chill Card客戶,今次就千祈唔好錯過喇!

未有中銀信用卡就快啲申請喇!今期申請嘅新客戶可享HK$500現金回贈!張卡除咗用嚟搶飛之外,喺指定Chill商戶簽賬仲可享高達10%現金回贈,包括:全港戲院、大部份串流平台(如Disney+、Netflix、KK Box、Spotify等)、LOG-ON、麥當勞等好多常用商戶都啱使~其他海外、手機、網上簽賬都可享高達5%現金回贈,仲要無最低消費,堅抵!簽賬仲可以做埋分期Chill Easy,回贈埋3個月嘅手續費!啱曬想慢慢找卡數嘅你!

#中銀信用卡 #中銀香港 #中銀ChillCard #ChillDate每月搶飛 #星期三 #ChillDate #ChillMovie #ChillConcert #ChillCard #林奕匡 #黃妍

上述優惠推廣期至2023年9月30日。優惠受有關條款及細則約束。詳情:www.bochk.com/s/a/chill6
提示:借定唔借?還得到先好借!

https://www.facebook.com/100064650971253/posts/pfbid02Ciecxn96sCRvuJorAVGr3C5Kg5acNhuDC8p69UC7CoSqd26ibpsehZze61fjZEuQl/

原來個show又係唱舊歌
搞咩呢排啲活動全部都係唱舊歌
是咪牙妍個演唱會搞到罪大爭落好多街數
搵隊crew去日本拍MV都應該洗左好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞