Bitcoin / Crypto 集中討論區 (480)Buy the Fucking Panic (BTFP)

973 回覆
2 Like 5 Dislike
熊巿反彈
Tvb 市值30億hkd ,BTC市值475b=4750億美金=2萬幾億hkd,邊有咁易收割(雖然都易升/跌過大隻美股)
個韓仔日日都爆幾百萬usd
btc macd背離晒
今次似假牛
predict high一high前高就軟皮蛇
Mask個勢好似幾好
唔知點解一睇完你個回覆
個腦就浮現畫面:

兜口兜面講咗兩勻架啦!
畀你班蛋散估到我就唔系食神啦!
等佢再死叉先再賣
呢兩個月假牛左好多次,幾時真呀屌
你賣哂個時就真牛㗎喇
今年會穿20K
26200 沽左,睇25000先
有冇沽埋右
上次我反而賺最多係佢, 4蚊坐到100先走一半

唯有比啲耐性, 話佢廢但佢市值仍然係高嗰類, hold到依家個位算係咁
我堅信下次牛市佢仍然係winner之一

利申依排仍然keep住入貨
屌,4蚊果陣冇留意,60蚊先黎玩,100走左d,但之後落番40就開始入貨,估唔到會跌到10蚊
Altcoin都預左係跌9成以上, 講真死唔去仲咁多人用算好好

衰起上嚟就係luna咁, 再睇返17年堆iota neo bch zcash eos基本上都係無哂下文
冇預個熊市會跨成咁,搞到而家仲輸緊錢,屌 同2021 ATH 果陣,個倉size差左3倍,同本金比都輸緊40% 而家要追番一係allin altcoin炒幾倍上番去,一係坐到BTC/ETH番ath
呢d野要升就一下到頂,等下,比D耐性,我都坐緊,唯有日供100美仔入貨
AVAX 好似大部分都STAKE緊,比例好高,無咩貨係市場炒賣又正常既
200美已經係日薪,日供100美咪姐係出糧一半錢買佢
最大機會實現一定係BTC, 基本上玩得幣都係預佢牛市一定上得返ATH之餘再升幾倍
18年嗰次熊市我最正確就係堆altcoin止蝕轉哂BTC, 坐到20年已經回本有突

倒返轉如果佢都唔得咁可以唔駛再玩幣
係,不過我要追番數就好難入晒BTC
驚咩,今日每供一百,之後就變一萬
其實係咪冇乜人用比較細既leverage去炒BTC contract
炒網格
Btc/ETH/matic/bnb同ath比已經冇3倍,但AVAX ath 147,而家先16蚊,舊coin 得番AVAX/sol/near係跌到傻左,黎ath有好多水位,新coin op呢d爆左咁多又唔敢入。Scam 王Jpc 係升好勁,但賺到拎唔番出黎又冇意思,都唔知點追好
唔好幻想所有野都上得番ath
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞