[皮包骨]鄭秀文瘦至枯萎 網民:不認得!!!

297 回覆
37 Like 254 Dislike
自己追post 啦⋯⋯

入面咁多comment 又扮睇唔到
我就係追完post先發現都係前嬋粉
你要夾硬屈其他fans就 你開心就好

利申 我自己就冇講過既
是旦啦
入面一個mi 粉都好未
Mi 粉全部都係聖人
癡線 笑到我喊
瘦到有啲恐怖
老左既女人食番肥D 睇落無咁老
好似吸毒咁
佢可唔可以做吓gym食多啲碳水同蛋白質增返少少肌肉佢瘦到咁其實完全唔係健康
屌你老母淨係做帶氧減晒磅就以為自己好健康啲港女好蛋都係咁 減到波都無埋
坦白講,真正壞咗嘅人係 臭四 !
近年仲癲到好似好平易近人咁⋯
全行出哂名嘅 臭四 突然變哂性格? 點信啊?
真係靠信主啊?
許志安 咁樣食死貓話自己壞咗,已經好唔話得,仲要喊到咁樣⋯

許志安 錯就錯在當年選擇錯多一次。
如果的士嗰次唔係俾人爆咗出嚟,
佢分分鐘之後真係會決心同 臭四 離婚。

許志安 係現今普遍道德上係錯咗,畢竟未離婚,
但真係情有可原! 值得體諒同明白!
佢無出軌嘅話,隨時有情緒病都似⋯
難以想像,依家 許志安 平時喺屋企有無俾個 臭四 日日折磨?

不得不講嘅係,細心睇 許志安 同 黃心穎 嘅合照、互動、對話等,
佢哋擺明真係真愛、係真感情!
嗰段時間,除咗係 全盛期嘅 黃心穎 ,
許志安 成個人直情回哂春,兩個人都春光滿面!
可惜Timming唔啱。
如果佢哋當時決定一齊遠走高飛,都可以嘅,但係就會失去喺香港嘅一切。
要做到咁樣真係太大代價。
kayan9896 iPad啲定Sammi iPad啲
補充,https://www.youtube.com/watch?v=mpZbsKlFCjM (大約由04:00開始)
咁多年嘅假新聞,連登都仲有班人日日係度抽水提 許志安 就提埋 韓紅 ⋯
都唔知有咩咁好笑?
不過連登呢度係有班人好鍾意信哂啲假緋聞,明明人哋否認哂都係照講! 太多例子!
(隨便講都舉到例,例如韓國女團 Jisoo 一早否認哂同 孫興民 單嘢!)
許志紅 同 嗰隻肥豬 都一再否認哂,但班人係都要老屈⋯
甚至真係有理由相信有部分人係 鄭臭四 嘅死忠! 死要唱衰 許志安 !

PS. 許志安 同 黃心穎 真係好襯!
其實係調返轉
人瑞大陸fans先攻擊Sammi 有曬cap圖
之後Sammi先有啲大陸粉走過去返擊返
河水不犯井水 人瑞嗰邊挑釁 咪搞到開戰囉
講緊你偶像啲大陸粉?一開始唔走過去搞人哋咪乜事都冇
3個人端fans dislike
明明係自己偶像啲大陸粉走過去搞人哋先之前仲有埋個微博acc日日@Sammi
調返轉講嘅
呢啲先係True love
本身都唔係咩靚女
聲樂氣息同運動冇關係
隻狗又死埋
個幾月即刻漲返晒變返正常 都幾勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞