[皮包骨]鄭秀文瘦至枯萎 網民:不認得!!!

297 回覆
37 Like 254 Dislike
俾我揀寧願肥好過sammi咁揀瘦
唔係呀,有個page叫「中女講呢啲」
之前拎鄭臭四同高ling比,下面一大堆中女係到j 臭四j到出水架
成班連登仔個個話同情老鼠,第一真係唔鐘意老婆就離婚再搵第二個,但平時感情台有人開post話另一半點差合理化自己變心都係清一式負評

個個都代入自己做老鼠安有得食黃心穎,又唔諗下馬明條件好連登仔幾百倍都要戴帽
兩個年紀相差咁多身材又爭咁遠,有乜好比
啲女人根本就成日都咁麻撚煩...個腦成日想做啲嘢要同男人搞對抗先安樂!
你想佢白滑佢就去曬撚到黑,你想佢有肉地身材佢就瘦到皮包骨!

明明本身係靚又要左整右整,明明係女人又要去搞基話唔信男人!
係咪有病呀
比衣著喎
屌喇星高ling著衫定唔著衫都贏臭四一百條街啦
成個張達明咁
班中女臭西見人後生大波一定即刻起晒鋼
情緒病定其他病,其實佢已經唔需要咁搏
我喺跑馬地見過真人 反而係矮到差啲認唔出
局外人講就易,有啲野有感情
真係冇見過Sammi啲fans有咁講過
反而見過你講被攻擊嗰個人啲大陸fans係咁鬧係Sammi激死佢老豆
講起大陸fans
拍馬都比唔上Sammi嗰啲
用錢買咗人瑞個貼吧Admin個位
將人哋個貼吧變咗係轉攻擊人嘅page
你自己上去望下Sammi fans講嘢幾惡毒先
詛咒個仔
佢連鄭秀文fans定老嬋d ex粉絲都未搞清楚

我淨係見到d嬋ex粉絲 日日係度笑佢個仔扮elsa
嬋係屋企煮飯 佢仔係隔離舉蘭花指
話丁屎鳩 d gay基因遺傳左俾個仔
仲有嬋生肌瘤 都係d ex粉絲講

d ex粉絲唔係鄭粉好唔好
講起大陸fans
拍馬都比唔上人瑞嗰啲
用錢買咗容祖兒個貼吧Admin個位
將人哋個貼吧變咗係轉攻擊鄭秀文嘅page
你自己上去望下人瑞fans講嘢幾惡毒先
有牙安必須有牙紅
Omg 有d恐怖
睇落性格又好d
喺屋企冇嘢做
得個掛名老公
又冇仔女
Karma is a good thing

連人哋個仔都詛咒
你睇清楚先啦
入面勁多讚sammi 而一向不前人瑞粉
你睇清楚先啦
果d讚sammi既 稱呼佢做姐姐既 正正就係前嬋粉
都未計裡面不時有d comments踩sammi既嬋粉
其實對老嬋仲好愛護

po呢個既 就係前嬋粉

你啲mi 粉呀
你唔係話詛咒佢個仔?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞