乃木坂46討論區#527:32ndシングル「人は夢を二度見る」3月29日発売

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

拉打retweet 左紗個blog
但五櫻專家答你
9bo自己都有問題啦 講棒波唔講32單 都真係幫唔落
美月賀喜又真係唔同畫面喎
我覺得係五期所帶黎嘅嘢比預期好 四期養咗咁耐先慢慢熟 但係五期只係用一年就帶俾飯好多四期都做唔到嘅嘢

新鮮感依d無可厚非 但係你會見到五期嘅積極性係比好多四期好好多 咁當然都關營運事啦 只係當d飯仲等緊四期收成嘅時候突然出現即食嘅五期 俾我都會課落五期到啦
最痴線係成班無一個似素人
全部都好似有演藝背景咁
而家日系團飽和哂, 我想睇d識跳舞叻嘅數字團
四期最初推大櫻 推唔上 先換賀喜 然後聖來 掛橋要休養 淨底既好似都無乜發圍
睇返都係一半一半嘅 但係你睇到五期個個都好積極
唔係話四期冇 可能係礙於性格 又或者真係營運嘅培養方針唔同 你見到個分別真係好大
四期,好似冇嗰種企圖心。
如果對照返五期 會發覺四期發到圍嘅可能真係好少
大櫻唔係推唔到 其實飯好受落 只係喺偶像角度黎講佢本身係應該上唔到依個位
就咁睇 照計黎緊依一年都唔會有人畢業 但係C位唔係本身有C嘅人就會係五期
其實營運都急住咁推新世代 飯又受 真係冇得講 只係嘆氣三四期之後就會圍住五期
我都feel到 但係睇返佢地初出黎其實都係依種感覺 所以我先話係營運當初嘅方針 佢地搵嘅人都唔係五期嗰種咁閃嘅感覺 而係大櫻嗰種慢慢成長
但係究竟有幾多飯等得呢?結果依家五期嘅出現咪令到好多飯都瘋狂
最少有返一個ACE級坐鎮 不過又唔多覺有邊個去到
就係咁
三四期你睇到嘅都已經喺晒度 要挖嘅都挖晒 仲可以點推
好 mean 咁講句,個次聯合選d好野大部份俾哂櫻
個次我以為細守屋同森本茉莉會去乃木坂
晌二 櫸二 都好優質
日向二係咪平假欅二先嗰堆強大到痴線
係 一半勁過平假一top
其實好現實 三期個個都個握畢業 山推緒推唔通真係個個都照買幾十張碟撐場咩同埋唔係話呢單可以用25單振替d券 但運營話要用哂25單振替先有32單d 券咩?根本運營都係當呢單過渡單 頂哂疫症時期所有後遺症 下單就全面開番面對面揸手會 再推五期上C
老老豆豆 akb今單排舞好睇好多
小坂
金村
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞