乃木坂46討論區#527:32ndシングル「人は夢を二度見る」3月29日発売

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
2023仲NFT
算唔算近年最靚既goods
藍白配得靚,仲有推巾幾靚
呢隊唔係乃木坂公式對手?

超過6萬人睇緊,應該算近期少見嘅記錄
埋單71493人睇緊

𣎴過和仔最後急口令宣傳趕收工
https://youtu.be/h6LoDCH9u10
今單好似冇做過宣傳...
美月忙到癲,久保淨係講棒球...
無左微波爐時間
https://twitter.com/nogizaka46/status/1641042029366091776?s=20
都係美月肯講內幕,MV係birthday live之後送晒去熱海,第二朝拍到半夜
除左golden time,無晒可愛傾偈元素,變左一個純煮野節目
女團真係要講新鮮感,而家月緒兩個加埋都唔夠遙遠任何一個,下單真係唯有和桜雙C了
係3期冇新鮮感定美月久保冇 ?
如果係蓮加或者yoda回歸皇位,會唔會有新鮮感 ?
好似蓮加咁唔少人都覺得已經過左上位黃金期,而家雖然係必然選拔,但恐怕都冇乜機會再上一層樓了。始終大部分人都係貪新忘舊。村內飯唔少都係推新人棄舊人(唔叫舊mb做老害已經算畀面),村外飯就算識啲三期日多啲但又未必會買碟買周邊。

又例如我有玩開乃木戀game,以前次次彼氏活動完結後,啲日本仔都會喺twitter度貼晒攞到嘅彼氏卡出嚟晒命,基本上差唔多全員都有人貼出嚟。但最近呢次活動五期生嘅卡就有齊晒,但三四期連山下同櫻呢啲top mb我都搵唔到有人貼出嚟,好似真係熱情冷卻咗咁樣……
講返美月久保,嗰時一出選拔全部人都話終於等到,點知而家睇個效果麻麻地
我睇B站好多人話久保始終都係配角,唔係主角既材料

如果32單係美月賀喜,成個畫面即係唔同晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞