日女2017最想睡的男星 福山雅治排名暴跌

79 回覆
2 Like 9 Dislike
投秋刀魚嘅人係咩心態

有d人大叔控
同埋我諗有d女唔止睇外表既,可能會睇埋性格,幽唔幽默,可唔可靠同親和
成身大叔味我先唔制
如果齋藤工冇拍晝顏 呢個榜肯定冇佢份

成日話佢性感,但我淨係覺得好柒
佐藤浩市....

果然同揀男朋友唔同

呢個調查令到大叔控走晒出黎
頭兩個樣衰到
求其抽件韓星都靚仔過佢地
頭兩個樣衰到

屌你明明我羽生BB好撚靚仔
見過齋藤工真人
個樣有d淫淫地
頭兩個樣衰到

搵泡菜同羽生結弦比
想同妻夫木聰訓多啲
咁嘅樣都第一
應該係話咁嘅樣都做到明星?
福山雅治鳥不起眼 被爆只有國中size
2012年11月29日
【蘇威全╱綜合報導】日本43歲黃金單身漢福山雅治曾自嘲「那話兒」短小沒看頭,外界原以為他謙虛,最近卻有工作人員證實他所言不假。

曾登性幻想榜首
該員工指他身材高大,「小弟弟」卻不起眼,尺寸偏小,質疑未婚的他,可能與先天性能力欠佳有關。
福山曾在《an.an》雜誌的「看來床技過人的男藝人」與「最想和他嘿咻的男藝人」票選中,分別獲得亞軍和冠軍。
但工作人員爆料,之前出外景時和他泡過溫泉,發現他的「小弟弟」只有國中學童的尺寸,不禁嚇了一跳,開玩笑表示:「他長得帥又有才華,唯獨那話兒不如人,老天爺果然是公平的。」

屌你呀
頭兩個樣衰到

搵泡菜同羽生結弦比

奧運金牌運動員 都加100分啦
值得注意的是,福山雅治的排名一路下滑,不知是否受到2015年的婚訊影響,從2014年的第2名到如今的第10名。前10名的其它還有並列第7名的高橋一生、德井義實,第9名的長瀨智也等等。

仲有德井義實做成人節目好撚好睇,記得有集係搵條女同佢打飛機,鏡頭剩係影住佢個表情

Link呢

係咪叫德井義實拉鍊拉下來 好似係
福山雅治鳥不起眼 被爆只有國中size
2012年11月29日
【蘇威全╱綜合報導】日本43歲黃金單身漢福山雅治曾自嘲「那話兒」短小沒看頭,外界原以為他謙虛,最近卻有工作人員證實他所言不假。

曾登性幻想榜首
該員工指他身材高大,「小弟弟」卻不起眼,尺寸偏小,質疑未婚的他,可能與先天性能力欠佳有關。
福山曾在《an.an》雜誌的「看來床技過人的男藝人」與「最想和他嘿咻的男藝人」票選中,分別獲得亞軍和冠軍。
但工作人員爆料,之前出外景時和他泡過溫泉,發現他的「小弟弟」只有國中學童的尺寸,不禁嚇了一跳,開玩笑表示:「他長得帥又有才華,唯獨那話兒不如人,老天爺果然是公平的。」

無論大定細我都想同佢瞓
第一果個似足果隻毒撚青蛙
高橋一生

絲打識貨

佢個四重奏
利申 非基

勁多fd睇完四重奏就超鍾意高橋一生

利申 未睇
但我真係覺得齋藤工好正喎
第三係邊個?

藤岡靛
https://www.youtube.com/watch?v=QK1mm-7okfg

佢好似係香港出道

佢真係好全能
藤岡靛就真男神啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞