日女2017最想睡的男星 福山雅治排名暴跌

79 回覆
2 Like 9 Dislike
值得注意的是,福山雅治的排名一路下滑,不知是否受到2015年的婚訊影響,從2014年的第2名到如今的第10名。前10名的其它還有並列第7名的高橋一生、德井義實,第9名的長瀨智也等等。

仲有德井義實做成人節目好撚好睇,記得有集係搵條女同佢打飛機,鏡頭剩係影住佢個表情
高橋一生

絲打識貨
值得注意的是,福山雅治的排名一路下滑,不知是否受到2015年的婚訊影響,從2014年的第2名到如今的第10名。前10名的其它還有並列第7名的高橋一生、德井義實,第9名的長瀨智也等等。

仲有德井義實做成人節目好撚好睇,記得有集係搵條女同佢打飛機,鏡頭剩係影住佢個表情

Link呢
高橋一生

絲打識貨

佢個四重奏
利申 非基

翻睇左2次
你係巴打?
第三係邊個?
高橋一生
而家一見到斎藤工淨係諗起Justice
https://www.youtube.com/watch?v=ScI2I-e6NyI
成日覺得齋藤工有陣咖哩味

張相好似忘了愛

邊忽似我

有d咁嘅事
有冇link
羽生BB
好想佢拖住我隻手瘋狂教我溜冰

物化男性

好嬲
我終於知似邊個 似吳孟達
德井個死基佬同小澤瞓就有
物化男性

好嬲

如果將個topic改做 日男2017最想睡的女星 會發生咩事?

張相好似忘了愛

張相成個敖嘉年咁
內田篤人
票數咁低
如果齋藤工冇拍晝顏 呢個榜肯定冇佢份

張相好似忘了愛

好撚樣衰
香港d裝修佬都型過佢

好似子華

晝顏不如揀北村一輝好過
所以話日本冇靚仔真係事實
塊唇生到咁柒都做到第一 仲要單眼皮
人地韓國男星厚唇單眼皮都冇佢生得咁柒

係連登攞韓狗出黎同日仔比
投秋刀魚嘅人係咩心態

晝顏不如揀北村一輝好過

北村一輝
又大隻又靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞