一人一間美容院黑店

38 回覆
0 Like 1 Dislike
機就一定有 仲好多部 但間間美容院都有機架啦
但講到尾咪又係要靠sell客買plan先可以有錢賺囉
C打
美容又有
痛症又有
全部同一個套路
她們的客人當中相信接近八成很快會察覺到她們收費非常昂貴,可能存在詐騙。事實上他們經常會遇到想退款的客人,她們處理過很多不想再受騙的客人心理。
咁惡劣既環境都重要呃落去,網上都唱到通曬天,警察和消委會都知,美容院黑店真係唔簡單。
剛剛去完

第一次做facial遇到咁19嘅事
1. 做facial 嘅精華要額外比錢,$700-$1500
(試做價$480;唔加精華完全係乾做,好易整傷)
2. 做導入都可出事;條女掛住聽電話放部機係我身到就算;熱到我fing開佢隻手,仲要問我咩事
3. 全程叫左我過百次妹妹(妹你老母!)

每一秒我都只想即刻走

間野叫exterxxl
Caxe
beauxx

垃撚圾
旺角Spa Arima
一開始sell按摩package 話送$5000 credit 全部項目任做
做做下無端端話扣credit個啲每樣靜係可以試做一次
問一問個sales即刻起曬鋼咁
可能老女人更年期
話咩買個名牌袋之後人為損壞都唔可以退啦
完全唔明佢個example關咩事

同埋我lower back 時不時會痛
最近好左好多但上次去按完摩之後又痛返

btw reception 啲staff真係好mk
次次等入房都大大聲傾計
最近見佢ig廣告成日彈出黎 千祈唔好幫襯
所以我對美容無乜興趣。😒
basiskinn beauty 想問有冇人去過?
hairfxde
喺連登見comment話呢間唔sell,而且服務同treatment效果好好諗住唔會踩伏
點知做完晒成個脫毛療程都見唔到效果
而且班妹sell都仆街,由做緊treatment sell到你走
唔買treatment會黑你面,句句疾住你玩人身攻擊
又會夾埋成班美容妹bully你
屢試不爽

呢間真係不了,成個體驗好差,比錢買難受。早知買部家用脫毛機自己脫算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞