嚴選隱世好用 Android Apps

107 回覆
23 Like 25 Dislike
個CX File Explorer安唔安全
因為An 狗想刷存在感
用過MiXplorer都幾好用
呢個幾正,多謝分享
nds: drastic, 3ds: c字頭,你google揾下
google search遊戲名 + rom就有載點
revanced
quickcursor - 有人介紹咗, 單手控制必備
drivesync - 自訂時間指定手機同電腦同步,例如喺電腦auto run緊啲嘢,你出門口做嘢佢可能先load完,你電話又要用嗰啲file,用佢就可以sync電腦個folder落去你電話指定folder
citymapper - 揾搭咩車,支援地鐵、巴士、小巴
tachiyomi - 最強漫畫app
app usage - 睇電量損耗、用app頻率
seasame - 萬能search bar
citymapper大推

有佢就可以剷晒啲新巴城巴狗巴黨鐵app
citymapper俾錢版抵唔抵玩?
免費都夠玩,如果你淨係拎嚟睇ETA

我對比過新巴城巴狗巴APP,時間係一樣,只係無左剩餘幾多公里/米睇到
咁我玩免費版先
時間啱就得
地址 Beijing China
citymapper唔隱世啦

tachiyomi可以係github度再裝埋拷貝漫畫嘅插件,咁就perfect

仲有最強嘅輸入法 miles leung輸入法,android必備
汽車台
如果大家有渣車一定岩用,油車/電車都岩

https://play.google.com/store/apps/details?id=smartfuel.app
賤種中醫i狗柒完未 功課又唔做足 s23+都唔係曲mon
做咩威完就潛水

弱智狗中醫打手 繼個個出街帶袋帶ipad mini又出嚟獻世
一講an機又唔po samsung摺機圖 今日又要冚家剷好可憐
頭先試用,好正
down app之前一定要睇呢啲
同Samsung one hand operation 個virtual pad差唔多
兩樣我都用過
但最好用點都係lmt launcher(順便推介埋呢個App)入面既piepointer
頭兩個都係先叫粒點出黎指去你想touch既地方,然後再禁,兩個步驟
而piepointer就直接叫粒點出黎指去你想touch既地方然後放手就會touch到,直接一個動作一氣呵成方便好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞