[中毒性歌姬]あいみょん AIMYON 愛繆 (8) AIMYON TOUR 2023 マジカル・バスルーム

1001 回覆
42 Like 2 Dislike
如果我開兩個fanclub 抽 用兩個電話number 同名抽 會唔會比人ban我個account同電話號碼?
我特登搵番上年個網寫到好絕

あいみょん OFFICIALアプリでの電子チケット発券は、インターネット接続が可能な、090/080/070で始まる電話番号を持ったスマホで利用できます。

你抽個number一定要日本地區字頭
之前抽trade 我用左香港電話號碼驗證 搞到我正係比用香港電號碼去抽 要改番要用一次日本電話號碼收sms先得 依家先行唔知會唔會逼我用個日本電話號碼
咁就唔知啦,如果香港number有機會個app show唔到張飛,咁就on9了
唔會
同埋佢現場唔會check名
穩陣啲直接開個新ac
連番日本number
個啲積分都係好少事
好cute

就嚟比人私有化
Who
我mean 兩個account 都用同一個名抽
終於係m記聽到新歌
有咩問題 呢個世界可以有3個陳大明都鍾意aim
依家喺M記聽緊あのね
d歌係M記揀?
呢首無論歌同戲都唔爆
估唔到會咁識貨
今日都聽到
好驚喜
上次我係播not ok
到底今晚會唔會有ig live
睇嚟應該冇
有了
今日咩日子
1995年1月17日清晨發生阪神‧淡路大震災。
愛繆還在媽媽肚子裡即將臨盆,同年,在艱難度過嚴重震災之後兩個月(3月6日),愛繆誕生了!之後,為了不能忘記的那一天、為了表達對家鄉的愛、與在震災後失去生命的悼念、為了感謝父母在那段時間生養教育愛繆的恩情。因此每到這一天漸漸成為不能捨棄的責任與慣例,愛繆只要有時間,就會自彈自唱翻唱當年地震的賑災歌曲《#満月の夕》。用溫暖使人内心平靜的詞曲與歌聲療癒人心。然後每年,都要感謝愛繆誕生於這個世界!
繆真係好好
黑髮牙繆
1月17日係1995阪神大地震29周年
而Aimyon就係同年3月阪神地區既西宮市到出生
出道之後Aimyon每一年既1月17號都會開Live唱「滿月の夕」
呢首「滿月の夕」就係當年既賑災歌曲
好撚好聽牙
竟然咁鍾意唱K神器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞