[中毒性歌姬]あいみょん AIMYON 愛繆 (8) AIMYON TOUR 2023 マジカル・バスルーム

1001 回覆
42 Like 2 Dislike
收到 但佢件野本身 係咪tax free 番
係既話其實又差唔遠
因為AIM member 電話係唔使認證
係AIM外部用黎抽飛既渠道先要你電話認證(Lawson,Pia, E-plus)

E-plus 要收sms 認證
Pia要收到電話語音認證
Lawson我未整唔清楚
上面講唔使認證應該講錯左
我諗睇你用咩途經抽中
如果你係會員先行抽選中,咁理論上就要係APP到做認證,張飛都會係APP到show出黎
純公售先會係相對應既app(eplus , pia, etc)到show 飛

如果有錯請指正
我諗呢度既巴打都係用會員ac抽
認証應該都係去到當地先搞?因為香港用張卡都收唔到sms
佢個app嘅電話認證有得揀香港number

我都未做認證,如果香港都得就唔洗下次去日本用hanacell搞
收到啦
仲有幾件托人買既ON THE WAY

想問下有無巴打買到黑色
黑色秒清左
我想問下抽飛要電話號碼認證
但如果我log out 左要認證多次
我可唔可以申請抽飛 中左先係日本認證電話號碼 甘樣會唔會照有飛顯示?
牙繆有無機嚟埋Clockenflap
有yoasobi 已經炒到傻,無乜可能
話唔定之後出多輪line up會有呢
做人要有希望
我諗請lisa aimer都唔請aimyon啦
感覺繆都係主力日本本土,冇乜想去海外咁
唔緊要 飛過去同佢相遇
唔會有啦
諗下yoasobi同milet係咩公司就知
就算開con都應該最多係開韓國同台灣
我反而覺得佢宜家年尾d schedule 咩都冇講,似係預緊亞巡(利申:9估)

起碼應該會去韓國先?
可能要等Additional Show 尾埸先講
係就好
要同強國人爭
去香港咪仲好
就係講緊有香港場既話就一定要同強國人爭埋一份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞