[ViuTV直播] Hong Kong Masters決賽日 23/7 14:00/19:00 [3]

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
貴到痴鳩線

本身有諗過去睇 不過見到咁貴就不了
原價收2張飛 車馬費唔少得 想同女朋友睇決賽
Tg: littlemoball

女朋友, 不了

唔係港女黎
話說第一日夜晚場入場前,喺伊館外唔覺意聽到許堅同佢班fd講,每個球手有4萬磅出場費,如何丁俊輝嚟嘅話就唔請

未打完
如果丁俊輝嚟就唔請鷹王,其他野聽唔太清楚

所以鷹王第一圈要打-6
Btw 4萬鎊都幾多

老實說, 8強點都唔似抽

講開又講,尋日坐Verhaas後面,簽完名影完相講左兩句,佢話黎主要欣賞同睇球証質素,我問咁你覺得球証點,“er...below average”

btw 尋日頭場個球證喺度研究黃綠啡放得直唔直
然後verhass行埋去指左幾下講咗幾句 最後好似有落手擺黑柴
話說第一日夜晚場入場前,喺伊館外唔覺意聽到許堅同佢班fd講,每個球手有4萬磅出場費,如何丁俊輝嚟嘅話就唔請

未打完

所以鷹王第一圈要打-6
Btw 4萬鎊都幾多

講開又講,尋日坐Verhaas後面,簽完名影完相講左兩句,佢話黎主要欣賞同睇球証質素,我問咁你覺得球証點,“er...below average”

然後verhass行埋去指左幾下講咗幾句 最後好似有落手擺黑柴

香港d球證真係 唔記得拎番color波出黎 報錯分 放番cue波個位差勁遠
好似話丁俊輝嫌少唔嚟
(呢個就要戴頭盔,聽得唔太清楚)

咁都少

係中國打要8萬

未打完

所以鷹王第一圈要打-6
Btw 4萬鎊都幾多

香港d球證真係 唔記得拎番color波出黎 報錯分 放番cue波個位差勁遠

琴日個兩個球證讀分都勁細聲

未打完

所以鷹王第一圈要打-6
Btw 4萬鎊都幾多

仲有條毛
viutv直播完會唔會有得睇番重播架
諗緊一間出去買野先定點
如果八號唔落買咗炒價嗰啲人慘到爆
有無人知簽名會每張簽名証可以簽幾多個名?
有無人知簽名會每張簽名証可以簽幾多個名?

3 items
jelly個態今晚應該屌打oso

琴晚侵未打都係咁講

Neil 對住oso九成自動跌watt
好似話丁俊輝嫌少唔嚟
(呢個就要戴頭盔,聽得唔太清楚)

咁都少

係中國打要8萬

離地到, 贏個Master都只係50000
viutv直播完會唔會有得睇番重播架
諗緊一間出去買野先定點

得精華
再貼

http://youtu.be/gfH0w1CteFk
尋晚decider精華 viutv廣東話
約30名球迷於下午1時半就去到灣仔伊利沙伯體育館門外等入場,不過由於首場賽事球手嘅簽名會取消,球迷一度向現場保安查詢簽名會嘅安排。
打風定係表演賽關係?到而家仲好少人
打風定係表演賽關係?到而家仲好少人

coming就到

熨緊枱
原價放150飛會場交收
已到
joooooooohn higgins!!!!!
開始左未 飛緊過黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞